Boven water

De boer kwam op me toegelopen en vroeg 'herken je dit?" Ja natuurlijk herkende ik dat, dat was mijn oude portemonneetje, vorig jaar verloren. Hij had het gevonden op een dam naar zijn land, opengeknipt en zodoende gezien dat het van mij was. Toch leuk dat het dan na bijna een jaar weer boven water is.

Ik ben nog steeds een beetje aan het bijkomen van de Straô en ben blij dat het nu weer een jaar duurt eer het weer zover is, want ik was versleten gisteren.

Veel gelopen zaterdag. Eerst naar de boer in de Weelweg, toen naar het dorp, van het dorp naar het strand, wachten in de kou, daarna de halte bij het Koepeltje weer wachten op de paarden, daarna weer naar het dorp waar we achter de muziek aan een rondje rond het dorp deden, erg leuk!

En tussendoor natuurlijk veel foto's maken met een hond aan de riem. Sil reed niet mee, die zou gezellig met mij mee lopen, maar ik heb haar niet gezien, die moest zo nodig haar zus gezelschap houden, gelukkig waren er wel genoeg andere mensen ook op de been.

Met de muziek kwamen we langs huis en daar ben ik maar eens even gstopt voor een soeppauze. Daarna weer (lopend) richting dorp met Sil en Joop voor het ringsteken en het daarop volgende kroegengebeuren. Drie kroegen met live muziek. Ina en Martin waren er inmiddels ook bij. We haalden een pizzaatje, kwamen nog oude bekenden tegen en daarna met de voetjes van de vloer.

En nu begin ik zo langzamerhand weer een beetje mens te worden, ik ben tenslotte ook geen twintig meer hè.

Ria Maandag 16 Maart 2015 at 5:29 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zes reacties

Thérèse

Och meiske, wat een gedoe allemaal. En dat als bejaarde zijnde. Maar het was natuurlijk toch leuk. En je portemonneetje terug. Dat had je ook niet meer gedacht. IK ga zo naar je filmpjes en foto’s kijken. Ik had er al een of twee gezien, maar daarnet hadden we wat storing. Rust lekker uit.

Thérèse, (URL) - 16-03-’15 22:02
Jan K. alias Afanja

Daar zou ik wel een week van mogen bijkomen, vrees ik. Maar ach, het was gezellig heb ik begrepen, en je hebt er toch weer een mooie fotoserie aan overgehouden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-03-’15 00:05
Sjoerd

Ach, je moet toch wat op de oude dag…

Sjoerd, (URL) - 17-03-’15 12:14
tineke

Als het maar gezellig is geweest!
Dat zien we weer aan de foto’s en filmpjes je kunt er weer een jaar tegen.

tineke, - 18-03-’15 12:45
marlies

eh waarom dat portemoneetje open knippen als er ritsen in zitten????

marlies, - 19-03-’15 10:37
ria

Die dedn het niet meer marlies

ria, (URL) - 19-03-’15 22:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.