Er is meer..

Ria Maandag 27 Juli 2015 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , , , ,

tien reacties

Margo

Ik ben een beetje klaar met zweverige teksten. Je kunt er alle kanten mee op, en ik heb graag wat richting. Ik heb me ooit wat verdiept in de antroposofie, en in sommige beweringen kan ik wel in meegaan. Maar niets staat vast, en wat heb je eraan zonder bewijs. Verder is het een hoop geblabla, en tja, iedereen heeft zo zijn eigen blabla. Dus dit boekje laat ik aan mij voorbij gaan.

Margo, (URL) - 27-07-’15 19:37
Thérèse

Nou, het lijkt mij knap lastig om te lezen. Daarom gaat mijn petje voor jou af, Ria. Bovendien zou ik denken dat een natuurkundig ingenieur ‘exacter’ van instelling was, wetenschappelijker als het ware. Maar goed, ik heb het boek niet gelezen, dus een echt oordeel kan ik niet geven,

Thérèse, (URL) - 27-07-’15 22:04
Hanneke

Dat is geen boek voor mij. Echt niet!

Hanneke, - 27-07-’15 23:21
Jan K. alias Afanja

Ik ben niet meer zo’n lezer, dus dat boek laat ik maar aan me voorbij gaan.
Een wandeling zat er hier vandaag niet in, tussen 5 uur vanochtend en 21:00 uur vanavond is het geen moment droog geweest. Er is in totaal bijna 40 mm regen gevallen vandaag. :-(

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-07-’15 00:12
John

Een boek met veel vragende zinnen is niets voor mij. Vragen heb ik namelijk zelf ook zat, en om er dan nog die van een ander bij te hebben..

John, (URL) - 28-07-’15 11:37
aargh

Ik zie het al, niet veel fans hier, en van mijn kant heeft hij ook al niets te verwachten. Ik heb geen geest, ik heb alleen maar hersens, die zijn gewoon deel van mijn lijf en daar heb ik meestal wel verbinding mee.

aargh, (URL) - 28-07-’15 12:09
Sjoerd

Laat maar, ik doe het wel met mijn eigen ideeën.

Sjoerd, (URL) - 28-07-’15 12:47
hanscke

Ik geloof niet dat dit momenteel aansluit bij mijn gedachtengoed. De tijd is voorbij dat ik overal een antwoord op wil hebben. Bovendien stel ik zelf liever vragen dan dat ik de vragen van een ander moet lezen.Ik ga er voor om op mijn eigen tijd wakker te worden en geinteresseerd te raken in iets.

hanscke, (URL) - 28-07-’15 14:16
ria

Verstand en geest zijn naar mijn idee hetzelfde, verstandelijk of geestelijk gehandicapt, of nog scherp van geest, goed bij de tijd zijn en de één doet er nu eenmaal meer mee dan de ander.

Ruud schreef een boek en ik vond het niet meer dan logisch dat ik dat als schoonzus zou lezen. Ik ben geen lezer, dat weten jullie vast al lang, maar zo’n dun en niet langdradig verslag van iemand die op zoek is naar iets, of meer een verklaring voor iets waarvan we eigenlijk niet weten wat het is. Hij begon bij het begin en stelt zich in de loop van het boek steeds vragen waarop hij dan weer een antwoord zoekt en komt zo tot een slotsom.

En daarvan doe ik dan verslag, logisch als je een weblog hebt.

Vandaag maar weer een bloemetje dan?

ria, (URL) - 28-07-’15 14:58
Wieneke

Dat is geen gemakkelijke kost om te lezen en ook niet om te schrijven, vermoed ik. Ik vind het altijd zeer te waarderen, dat iemand probeert om een diepere laag aan te boren. Dat moet vast een heel fors denkproces zijn geweest, want je moet e.e.a. wel over het voetlicht kunnen brengen.

Wieneke, (URL) - 28-07-’15 16:51