Gelukkig nieuw haar

Vandaag kwamen Janny en Freek gezellig even langs voor een praatje, koffie en een wandelingetje. Ik wist niet wat ik zag toen ik de deur open deed, want Freek krijgt opeens weer haar, nog wel met af en toe wat kale plekken ertussen, maar lang niet meer zo kaal als het was. Kijk maar naar zijn grijze bolletje.

Natuurlijk hadden we het uitgebreid over de op stapel staande veranderingen, de voors en de tegens en het is vooral zo fijn dat er meestal toch vooral positief  en begripvol wordt gereageerd.

Ik ben aan het nadenken hoe ik mijn tijd anders in kan gaan vullen, want een mens moet toch wel iets te doen hebben, maar ook daar heb ik al wat ideeen over en misschien komen er nog wel meer. Ik prakiseer me suf, maar misschien komt het ook wel vanzelf als het eenmaal zover is.

Er is nog geprobeerd om ons fatsoenlijk al proostend op het nieuwe jaar op de foto te krijgen, maar dat is mislukt. Dat ligt niet aan de fotografen, of de toestellen, wij zijn gewoon totaal niet fotogeniek.

Ria Woensdag 06 Januari 2016 at 6:56 pm | | Standaard

tien reacties

marlies

maar aquarellerend lukt het heel goed. ik verheug me al op je nieuwe creatiev ontwikkelingen die er ongetwijfeld aan zitten te komen.

marlies, - 06-01-’16 19:58
Thérèse

Ik heb ook al erover gepiekerd wat jij nu moet doen zonder snoeien en knippen in de tuin, maar het zal wel goed komen. Dat dacht ik ook.
Ik kan wel die nieuwe haren niet goed zien en hoe dat nu komt, snap ik ook niet.
Leuke foto, die laatste!

Thérèse, (URL) - 06-01-’16 20:09
ria

Heeee Marlief!! Het gaat weer? Of ze zo creatief zullen zijn weet ik nog niet, maar ik ben kreeft, dus ook zorgzaam en ik denk dat ik het ook in die richting ga zoeken, het komt goed!

ria, (URL) - 06-01-’16 20:18
ria

Snoeien en knippen is leuk Therese, maar ook soms wel een moeten vooral van mezelf omdat ik wil dat het er netjes en leuk uit blijft zien. Dus misschien ook wel een beetje opluchting dat het niet meer hoeft/moet als het zover is, maar zover is het nog lang niet hoor. Ik knip en zweet nog wel een zomertje denk ik (misschien hoop ik dat ook wel een beetje ;-))

ria, (URL) - 06-01-’16 20:21
marlies

o het is een bewerkte foto? he, ik dacht echt dat je de kwasten tevoorschijn had gehaald.

marlies, - 06-01-’16 20:34
ria

Lol!!! Hahahaha, nee zo kan ik het niet hoor, gewoon één druk op de knop en je hebt en prachtig schilderij :-D

ria, (URL) - 06-01-’16 20:38
Renesmurf

En je moet je er wel goed bij voelen natuurlijk.
Bij alles wat je doet, en wat je logt!

Renesmurf, (URL) - 06-01-’16 21:33
Sjoerd

Ach, komt tijd komt raad… Er is altijd wel wat te doen.

Sjoerd, (URL) - 07-01-’16 09:09
John

Nou ja, de glazen wijn staan er iig goed op ;)

John, (URL) - 08-01-’16 08:53
gerda

mooi schilderij….

gerda, - 10-01-’16 11:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.