Update

Zoals afgesproken ben ik lekker aan het opruimen geslagen, zo erg zelfs dat ik van geen ophouden weet. Ik kom ook de gekste dingen dingen tegen, zoals de oude pijpen van Joop. Ik vond het zonde ze zomaar in de kliko te gooien dus plaatste ik ze op de gratis site en daar waren ze zo weg. Wat iemand daar nu toch mee moet...

Maar als het gratis is zijn de meeste dingen zo weg. Toch ga ik niet alles zomaar weggeven, verhuizen kost ook geld en weggeven of de kliko kan altijd nog.

Ik heb er een aparte pagina voor aangemaakt en de spullen die ik niet meer hoef zet ik apart in de blokhut, dus mocht je eens willen komen kijken, doe dan maar een berichtje hier of daar. Ik zal proberen het up to date te houden.

Het geeft wel een heerlijk gevoel dat opruimen, ik begin ook zo langzamerhand aan het idee te wennen en krijg er ook steeds meer zin in. Logeerruimte hebben we daar ook genoeg (niet groot, maar genoeg) dus iedereen kan gewoon blijven komen. Campings zat op Zonnemaire, vlak om de hoek zelfs,  mocht je liever in een tent of caravan slapen.

En nu maar hopen dat het lukt!

Ria Vrijdag 08 Januari 2016 at 5:47 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

negen reacties

Ina

Duimen dan maar begrijp ik. Wat verzamelt een mens toch veel in zijn leven hè!!

Ina, - 08-01-’16 19:33
aargh

Ha je hebt lekker de vaart erin Ria! Verhuizingen zijn ideale gelegenheden om flink op te ruimen en als je eenmaal de geest krijgt dan moet je die goed benutten. Alles wat weg is hoeft niet meer verhuisd te worden.
Succes ook met de verkoop.

aargh, (URL) - 08-01-’16 21:08
Thérèse

IK vond laatst ook een heel oude pijp van Hans, hahaha. Ook zijn bril (dienstfiets). Ik heb daar wel een foto van gemaakt toen.
Wat goed van jou, Ria, dat opruimen. Succes gewenst!

Thérèse, (URL) - 08-01-’16 21:33
Renesmurf

Ha, ja, al die spullen, dat toch wat. Overal zit vast wel een verhaal achter en zo blijf je lekker bezig, mooi de ruimte maken!
En verzamelaars willen het hebben, voor de heb. Denk ik.

Renesmurf, (URL) - 08-01-’16 22:02
marlies

pijpenmuseum!!

marlies, - 08-01-’16 22:39
ria

Ze zijn al weg maliën

ria, (URL) - 08-01-’16 22:56
Sjoerd

Och, voor alles is wel wat te vinden…

Sjoerd, (URL) - 09-01-’16 00:04
John

Ik denk dat je alles wel snel kwijt zal zijn. Die koptelefoon ook. Dat is een goeie.

John, (URL) - 09-01-’16 09:43
Jan K. alias Afanja

Ooit , heel lang geleden, heb ik me ook eens laten verleiden om een pijp aan te schaffen. Ik vond het al snel helemaal niks. Daarna duurde de verkering ook niet zo gek lang meer …

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-01-’16 14:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.