Stijfjes

Heerlijk wakker worden zo op zondagmogen. Meer dan dit val er over het algemeen niet te zien en meestal is het ook erg rustig op wat gekukeleku na.

 

Zicht op mijn eigen bakje en het schilderachtige tuintje van de achterburen wat wil een mens nog meer zo op de zondagmorgen.

Niets!

Er hoeft ook niets gelukkig want mijn rug speelt op en alles kraakt dat het een lieve lust is. Ik zie er dan misschien in het voorbijlopen best wel soepel uit, dat ben ik ook wel, maar de pijntjes zijn er ook best.

Ik ben zo blij dat ik niet meer de halve dag krom hoef te staan, of hoef te knippen tot ik een ons weeg en dan daarna nog even het gras maaien... en ook nog even dit, of dan daarna nog dat. Als ik nu in de tuin kom denk ik weleens dat ik altijd veel te veel heb gedaan en veel te precies werd, daar is het de tuin niet naar.

En wat er met de foto's is weet ik niet, vandaag doen ze het hier in elk geval weer wel.

Ria Zondag 10 Juli 2016 at 8:43 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Tineke

Wat een prachtig uitzicht heb jij daar achter.
Ben maar blij dat je zo’n tuin niet meer hoeft te onderhouden.
Jullie hebben op tijd de knoop door gehakt!

Tineke, - 10-07-’16 21:55
Jeanne

Leuk dat zicht van boven af. Jullie hebben een goede keuze gemaakt, een tuin is leuk, maar is de pijn niet waard! Ik spreek uit ervaring!

Jeanne, (URL) - 10-07-’16 22:12
marlies

en mocht je het knippen missen, zelfs een kleine tuin als de mijne heeft af en toe een beurt nodig en aangezien ik momenteel onthand ben lijkt het hier een minioerwoud. wel lekker groen maar vol. fijn dat je zo kunt genieten van wat is en van wat was.

marlies, - 10-07-’16 22:49
Renesmurf

Ja, ach, het is zoals het is, en toen was je er blij mee. En beweging is natuurlijk ook goed voor de mens. Maar met pijntjes is het rustiger aan doen natuurlijk, en gelukkig kan dat.

Renesmurf, (URL) - 10-07-’16 23:26
Thérèse

fijn dat je zo tevreden bent, Ria, en wat is die leuke pop daar?

Thérèse, (URL) - 11-07-’16 00:53
John

Ja die pijntjes zie je niet aan de buitenkant. Dat snapt niet iedereen. Ik hoor ook wel eens ‘oh, maar je ziet er toch groot en sterk uit’ ja mss wel, maar dat zegt niet alles.
En niet meer hoeven bukken om alles bij te houden is een feest denk ik.

John, (URL) - 11-07-’16 08:53
Jan K. alias Afanja

Het doet me deugd om op de maandagochtend zo’n stukje tevredenheid aan te treffen op het internet. Fijn, dat je helemaal happy bent op je nieuwe plekje!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-07-’16 10:06
Sjoerd

Lekker toch als je je meteen ergens thuis voelt.

Sjoerd, (URL) - 11-07-’16 12:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.