Keuzes

Vandaag vermaakten Miriam en ik ons een tijdje bij Ikea. Allebei pas verhuisd kunnen we best nog het een of ander gebruiken. Ik ben bijvoorbeeld nog op zoek naar een fijn bijzettafeltje en Mir trok naar kastjes en keukentafeltjes en natuurlijk vonden we al het andere ook best het bekijken waard.

En als je dan iets gevonden hebt al die keuzes die je nog moet maken, neem ik een gele, groene of een witte. Als de gele ruim twee keer zo duur blijkt te zijn valt die al snel af, maar dan nog blijven er twee over.

We hebben in elk geval lol gehad en zijn best goed geslaagd, al vond ik nog geen tafeltje.

Ria Maandag 14 November 2016 at 6:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Margo

Dat witte kastje maar dan met meer lades hebben wij in de slaapkamer, fijn kastje voor ondergoed, sokken en allerlei! :-) Ik ga woensdag voor Alina bedje kopen.

Margo, (URL) - 14-11-’16 19:22
Sjoerd

Dan kan het puzzelen weer beginnen om alle onderdelen op hun plaats te krijgen…

Sjoerd, (URL) - 14-11-’16 20:41
Thérèse

Ha gezellig zo met z’n tweetjes. Niet alles tegelijk kopen, kan je nog eens een dagje weg. Ik ben al eeuwen niet meer bij Ikea geweest.

Thérèse, (URL) - 14-11-’16 22:28
Renesmurf

Wie zoekt zal vinden, en ideeën opdoen kan nooit geen kwaad.

Renesmurf, (URL) - 14-11-’16 22:59
Jan K. alias Afanja

Leuk dat je dat als moeder en dochter samen met zoveel plezier kunt doen. Gaan jullie de aankopen ook samen in elkaar zetten …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-11-’16 00:09
ria

Nee dat kan ze helemaal zelf hoor Jan.

ria, (URL) - 15-11-’16 10:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.