Kleur

 De narcissen zijn er al, maar nu ook het klein Hoefblad, het kan me niet geel genoeg worden.

Het was heerlijk weer vandaag, in de zon en uit de wind was het al goed toeven in de tuin, in de polder was het wat kouder.

Vanmiddag kwam de schilder langs met zijn kleurenwaaier om te kijken welke kleur wit we zouden nemen. Hij gaat zo gauw het weer het toelaat ons huis schilderen. Bij de oplevering in 2014 zouden er twee lagen aangebracht zijn waarvan de laatste vlak voor een regenbui. Het ziet er niet uit, het is best nodig en wat een luxe dat iemand dat gewoon komt doen!

Hier kan ik het zeker niet zelf. Van Scharendijke lag ik weleens wakker, maar ook dat is voor mij alleen veel teveel geworden. Dat kan ik gewoon allemaal niet meer, dus dat heb ik naast me neergelegd, het heeft geen zin me daar druk over te maken, we zijn niet voor niets verhuisd. Voorlopig ziet het er nog netjes uit en staat de schutting ook weer recht. Wel binnenkort nog even wat gras zaaien waar de tegels voor de duivenhokken lagen, die moesten ook weg van de Gemeente en ook nog een paar boompjes planten op de plek waar de hokken stonden. Groen was het en groen zal het blijven... als ze zelf nu ook eens wat voorzichtiger met de gemeentebomen omsprongen.

Ria Dinsdag 07 Maart 2017 at 4:29 pm | | Standaard

zes reacties

Jeanne

Mooie foto’s! En dat doe je goed om het schilderen uit te besteden.

Jeanne, (URL) - 07-03-’17 21:19
Renesmurf

ja, dat verhuizen was met een goede reden, en nu ben je ook gelukkig. En geef de schilder koffie.

Renesmurf, (URL) - 07-03-’17 22:36
Thérèse

Moeilijk vind ik dat altijd, die tinten wit. Maar fijn dat je het niet meer zelf hoeft te doen.

Thérèse, (URL) - 07-03-’17 22:49
Sjoerd

Dat is mooi als je dat niet zelf hoeft te doen. En al die ontluikende bloemen kunnen me ook wel bevallen.

Sjoerd, (URL) - 08-03-’17 07:50
John

Uiteindelijk krijgen we allemaal een leeftijd waar dat soort klussen niets meer is om zelf te doen. Straks zit je er weer keurig bij.

John, (URL) - 08-03-’17 08:34
ria

Ral 9010 is het geworden Therese dat hebben we binnen ook.

ria, (URL) - 08-03-’17 09:01
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.