Kijkje

Zo warm als voorspeld was werd het helemaal niet, het was gewoon nog wat frisjes in de wind, achttien graden meer werd het niet.

We konden een kijkje nemen vandaag bij de Bijzondere Groenten en eetbare bloemen kwekerij van Dieneke Klompe, nou dat wilde ik wel even. Iedere morgen kom ik er voorbij en vergaap me vooral nu aan al het moois.

Ik heb lang niet op haar website gekeken maar die is behoorlijk vernieuwd, ze geeft ook workshops zie ik, leuk!

Ik kocht een rieten hoed voor in de zon. Eigenlijk waren ze helemaal niet te koop maar meestal zijn die dingen veel te groot voor mij en deze paste redelijk, zodoende. En verder heb ik gewoon even genoten en af en toe even geroken aan al het moois. Foto's maken werd niet zo op prijs gesteld dus ik heb me ingehouden, dit is de enige toonbare hommel

Verder deden we niet veel. Joop wandelde wel, maar Didi en ik deden het rustig aan, toch nog een beetje moe van gisteren.

Ria Woensdag 24 Mei 2017 at 6:41 pm | | Standaard

zes reacties

Marijke

Leuk, kijken in de tuin van Dineke! Zo’n mooi plekkie hè?!

Marijke, (URL) - 24-05-’17 19:52
ria

Het is er prachtig marijje.

ria, (URL) - 24-05-’17 20:45
Sjoerd

Daar moet ik ook eens gaan kijken, ik zet hem op de bucket list…

Sjoerd, (URL) - 24-05-’17 20:56
Els

Nog maar eens.

Els, - 24-05-’17 21:09
ria

Gelukt!
Je komt dan toch wel even op de koffie of zo hè Sjoerd

ria, (URL) - 24-05-’17 22:24
Thérèse

Wat leuk om daar te kijken, Ria. Ga je een workshop doen? Het barst tegenwoordig overal van de workshops is mij opgevallen. Een mens zou nooit eens rustig kunnen blijven zitten en maar ‘worken’en ‘shoppen’ . Aaitje voor Didi.

Thérèse, (URL) - 24-05-’17 22:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.