Wakkere wind

Na een winderige nacht waarin ik eigenlijk geen oog dicht deed was het vandaag best lekker, maar ja fit ben je dan niet echt en omdat ik zin in vis had ging ik even met de bus naar Brouwershaven en lopend met de wind in de rug terug.

Niet veel gedaan verder, een beetje gebreid en vanmiddag zat er in de laatste zonnestralen een wants op het raam, ook leuk.

Daarna begon het weer uitgebreid te plenzen, voordeel is wel dat de dakramen er best wel weer schoon van worden en regenwater geeft geen strepen ;)

Ria Woensdag 13 September 2017 at 7:24 pm | | Standaard

vijf reacties

Margo

Bij ons begon het pas rond een uur of 8 vanochtend te waaien. Toch sliep ik er een beetje onrustig van. En verder viel het erg mee. Een wants op je raam is zeker leuk! :-D

Margo, (URL) - 13-09-’17 20:09
Renesmurf

Hier veel wind en af en toe flinke plensbuien, niet aangenaam.

Renesmurf, (URL) - 13-09-’17 20:53
Sjoerd

Af en toe een behoorlijke plensbui viel er hier ook uit, Maar over het algemeen genomen viel het best wel mee met de storm.

Sjoerd, (URL) - 13-09-’17 21:34
Thérèse

Leuk die foto’s met die schaduwen, ook die van Didi. Ja, lekker weer is anders.

Thérèse, (URL) - 13-09-’17 22:42
John

Wij hadden erg veel wind in de ochtend. Zelfs schade. De regen die daarna kwam kwam ook in overvloed. Van droogte kunnen we niet meer spreken denk ik.

John, (URL) - 14-09-’17 09:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.