Even niet

Het is fijn buiten, heerlijk najaarsweertje. Dat vindt Didi ook ze heeft er zin in zowel 's morgens als 's middags, dus we wandelen er lustig op los, een dag is zo om.

Tussendoor een beetje huishouden, koffie en thee op zijn tijd, boodschapje, ik kom eigenlijk op het ogenblik nergens anders aan toe. Boekje lees ik 's avonds, feuten ook, het is eigenlijk best raar want we zijn toch om acht uur uit de veren.

Niet dat ik het erg vind hoor, alles op zijn tijd, we hebben geen haast, die trui komt best af en er komen vast ook nog nieuwe tekeningen, maar nu even niet.

Ria Maandag 23 Oktober 2017 at 6:35 pm | | Standaard

vijf reacties

Joke

Allus op zun tiet… :)

Joke, - 23-10-’17 19:15
Sjoerd

Hier worden we om half zes wakker, kijken elkaar aan en weten dat om kwart voor zes de wekker afloopt. Maar zijn dan al op.

Sjoerd, (URL) - 23-10-’17 21:20
Renesmurf

Hier was het niet zo fijn, veels te veel neerslag, en ik moet ook nog in een hoogwerker, nee, dat valt allemaal niet mee.

Renesmurf, (URL) - 23-10-’17 22:15
Thérèse

Nou, klinkt heel tevreden, Ria. Een mens moet het niet altijd druk hebben.

Thérèse, (URL) - 23-10-’17 23:49
Jan K. alias Afanja

Mooie wolkenpartijen daar boven het Zeeuwse land. Hier in het noorden is het vooral grijs en nat de laatste dagen. Van fotokuiertjes komt niets terecht, maar ik krijg mijn beweging tegenwoordig binnenshuis, en dat bevalt prima.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-10-’17 17:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.