Clip

Schermafbeelding 2017-10-30 om 15.47.25

ZONNEMAIRE - Rock 'N Roll Will Never Let You Down, ook niet op oudere leeftijd. Inwoners uit Zonnemaire en omgeving spelen de hoofdrol in de nieuwste videoclip van de The Royal Engineers

Onder hen de 88-jarige oma van toetsenist-zanger René Geelhoed, Nelly Geelhoed. Nelly gaat niet meer zonder rollator de deur uit, maar samenwerken met haar kleinzoon was iets waar ze zich niet van liet weerhouden, meldt de zanger trots. Ze wordt in de video bijgestaan door: Klaas en Clasien Mandemaker, Janny de Vlieger, Wim den Haan en Dominique Deguelle.

Ik knip en plak maar even uit de krant.

Het is een erg leuk filmpje vind ik met een paar dorpsgenoten en een ver familielid zefs, de oma van de zanger van de band en de schoolmeester en zijn vrouw ook al hoog bejaard. Superleuk!

Ria Zaterdag 04 November 2017 at 4:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Lekker toch dat zoiets kan in het dorp. Ik vind het super.

Sjoerd, (URL) - 04-11-’17 22:02
Wieneke

Zeker geinig gedaan en petje af voor de oude rockers. Ik vind het altijd zo leuk als oude en jonge mensen iets samen doen. Win-win situatie, toch?

Wieneke, (URL) - 05-11-’17 10:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.