Bestellingen

Ik krijg de foto niet goed het was al te donker, het beste om deze dingen te fotograferen gaat het als je ze in de zon kunt leggen. En nu ben ik benieuwd, want ik vind het eigenlijk best moeilijke klanten die IenR. (en dat bedoel ik met een knipoog natuurlijk)

'tamelijk abstract zodat je zelf kan verzinnen wat je erin ziet', zei ze. Ik vind dat ik daar wel redelijk in geslaagd ben, al is het misschien niet abstract genoeg. De kleuren waren goedgekeurd, al lijkt het rood op de foto nergens naar, dat is veel donkerder, in het echt zijn ze gewoon mooier natuurlijk.

Vandaag ook contact gehad met de verkoper van de stoeltjes, de 10e of de 17e feb. zou de levering zijn, maar die is nu uitgesteld tot 2 maart. Dat lijkt toch nergens naar. Er wordt maar wat beloofd, want of er die 2e iets geleverd wordt is natuurlijk ook nog maar afwachten.  Drieentwintig november was de bestelling.

Er staat inmiddels een nieuwe foto.

Ria Donderdag 15 Februari 2018 at 7:34 pm | ΒΆ | Standaard

vier reacties

Irene

Moeilijk, poeh :-p Precies goed zo. Is dat rood nu donkerder op de foto of in het echt donkerder dan op de foto. Kijk, dat is pas moeilijk :-D

Irene, (URL) - 15-02-’18 21:00
ria

Ik het echt is het donkerder niet zo rood ik maak morgen nog wel een foto

ria, (URL) - 15-02-’18 21:16
Renesmurf

Ja, van uitstel mag geen sprake zijn, dat is toch allemaal weer wat. Nog even volhouden dus en maar duimen dat het goed mag komen.

Renesmurf, (URL) - 15-02-’18 22:16
Sjoerd

Je kunt moeilijk zeggen dat ze stoeltjes dan maar zelf moeten houden… Ik wel wat carnavalesks hebben… Maskers zie ik er in.

Sjoerd, (URL) - 16-02-’18 08:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.