Aanbieding

Ik haalde het bed af en dacht 'er mag weleens een nieuw onderlaken komen'. Zodoende ging ik eind van de morgen naar de Hema, want daar koop ik dat spul altijd.

Nu bleek de tweede voor de helft van de prijs, hoezen en overtrekken, dus ik kiezen en zoeken maten kleuren alles in mijn handen gehad samen met nog een vrouwtje, die het net zo moeilijk vond. Eindelijk was mijn mandje gevuld en rekende ik af bij de kassa.

Eenmaal thuis besloot ik gelijk maar het nieuwe te gebruiken, 'wat wil je', vroeg ik aan Joop, 'sterretjes of strepen'. Hij koos gelukkig voor de sterretjes anders had ik nu nog niet geweten dat daar geen instopstrook aan zat, en dat het bijbehorende hoeslaken veel te dun was, niet paste dus. Maar ja, alles was wel uit de verpakking en krijg dat dan maar weer eens terug in dat veel te kleine plastic.

Ik deed mijn best en gelukkig deden ze niet moeilijk, omruilen en bijbetalen want ik nam weer wat duurders dan eerst.

Nu heb ik in de kast twee oude die ik niet meer gebruik natuurlijk, want die zijn verkleurd en verwassen en oud, die ga ik morgen gelijk weggooien, want opruimen is 1 maar opgeruimd blijven is weer wat anders. De oude die nog in gebruik was mag nog even blijven. Zo kunnen wij weer even vooruit.

Dat konijn kwam ik tegen vandaag. Didi ziet ze nog wel, maar gaat er niet meer achteraan, die tijd heeft ze gehad.

Ria Maandag 09 April 2018 at 7:00 pm | | Standaard

negen reacties

Truus

Dat konijn zal er wel als een haas vandoor zijn gegaan toen hij/zij Didi zag.

Truus, - 09-04-’18 20:01
Joke

Gelezen hoor..hahaha

Joke, - 09-04-’18 20:24
Renesmurf

Leuk konijntje! Quandy gaat ook niet zo hard meer nee. Ja, alle bedden moeten weer anders zijn, waarom is dat niet gewoon allemaal standaard!

Renesmurf, (URL) - 09-04-’18 21:32
marlies

mijn naam is haas maar is dat wel een konijn?

marlies, - 09-04-’18 21:45
ria

voor Didi is dat allemaal hetzelfde, haasjes kent ze niet :-D

ria, (URL) - 09-04-’18 22:16
Sjoerd

Je kunt in ieder geval weer fris tussen de lakens duiken…

Sjoerd, (URL) - 10-04-’18 06:35
John

Hier altijd effen lakens op het matras. Ik slaap onder een wollen deken met een laken. Geen dekbed meer voor mij.

John, (URL) - 10-04-’18 13:40
aargh

Haha, bekende problemen. Ik kocht een half jaar geleden prachtige katoensatijnen overtrekken bij de lidl, maar die bleken ook geen instopstrook te hebben. Ik heb er toen nog een bijgekocht om te verknippen. Het heeft nog wel een maand of vijf geduurd tot ik van iemand een naaimachine leende om het verknipte derde overtrek te gebruiken om de twee anderen te verlengen. Maar nu liggen ze er mooi te wezen. Dat onderlakenprobleem is hier ook bekend, de Hema heeft verschillende maten. En dan zijn er ook nog eens mensen die hoeslakens verwisselen zodat je een duur laken kunt afrekenen terwijl er een goedkope in de verpakking zit :-( . Heel goed opletten dus.
Enals toegift nog een tip: hazen kijken altijd een beetje moeilijk, konijnen kijken gewoon als knuffelbeesten.

aargh, (URL) - 13-04-’18 11:54
ria

Hahaha, ja ik weet wel dat het een haas is hoor, maar typte per ongeluk konijn, dat kan hè, Didi verstaat trouwens alleen ‘konijn’ dus vandaar ik ben gewend ze zo te noemen.

ria, (URL) - 13-04-’18 13:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.