Vlekjes

De bloemen van de tibouchina  bloeien maar een of twee dagen en daarna vallen de blaadjes op de grond, een leuk gezicht vind ik al die paarse 'vlekjes'.

We hebben sinds zondag ook een ander vlekje. Ik zag het al toen Janny en Freek er waren, maar wilde er toen niet over beginnen. Maandag keek ik nog eens het was wat groter leek het en duidelijker en dinsdag was het al duidelijk dat het lekkage was, het vlekje werd groter en groter. 

Joop dacht de riolering van de douchebak en keek eens onder de bak met een spiegeltje en een lantaarntje, alles droog zo te zien, dat kon het niet zijn. Inmiddels blijkt het de warmwaterleiding te zijn, tenminste dat denkt hij. Daar zijn we nog niet klaar mee. De aannemer is inmiddels wezen kijken en morgenochtend wordt er een gaatje gemaakt op de overloop. Gelukkig ligt daar nog een heel goedkoop zeil, zonder onderlaag en niet geplakt zodat dat niet al teveel voeten in de aarde heeft, erger wordt het als heel de douche gesloopt moet worden, daar moeten we nog maar niet aan denken. Spannend, ik hoop dat ze het snel op kunnen lossen want daar wordt niemand blij van.

Ria Donderdag 23 Augustus 2018 at 7:09 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Margo

Gatver, lekkage is altijd vervelend, want waar komt het vandaan en hoe wordt het opgelost! Hopelijk vinden ze het snel en is het zo gepiept.

Margo, - 23-08-’18 19:48
Jeanne

O getver! Ik duim dat het mee zal vallen!

Jeanne, (URL) - 23-08-’18 19:50
Sjoerd

Ik zit hier met dezelfde ellende… Het lek is gedicht. Maar nu alle schade nog verhelpen. De verzekering dekt de schade, maar je zit nog steeds zelf met de ellende.

Sjoerd, (URL) - 23-08-’18 21:14
Irene

Oei, vlekjes. Ik moest ook meteen aan Sjoerd denken. Wat een pech.

Irene, (URL) - 24-08-’18 12:05
Thérèse

Paarse vlekjes zijn veel leuker dan echte vlekken, dat is zeker waar,

Thérèse, (URL) - 24-08-’18 22:03
John

Dat is minder leuk. Dan liever de paarse vlekjes denk ik dan.

John, (URL) - 25-08-’18 08:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.