Achterweg

We kwamen niet ver vanmorgen, we hadden allebei niet zoveel zin geloof ik en dat mag gewoon natuurlijk, dan slaan we bij Prince af naar de Achterweg.

We riepen even goeiemorgen tegen Wim die bovenop de steiger stond, volgens mij had Didi hem op de heenweg bovenop de dijk al geroken, de wind kwam ook van die kant en ze bleef echt een tijdje staan om haar neus in de lucht te houden.

En dan vanmorgen het droevige nieuws dat Co Hogerheijde is overleden.

Sinds jaren een begrip in Zierikzee. Deze foto's maakte ik vorig jaar toen ik even moest wachten op mijn harinkjes. De winkel aan de Mol waar ik het laatst met mijn moeder was toen ze nog een bokkinkje voor mijn vader kocht. We gaan allemaal een keer, maar toch, de dood van de één grijpt je nu eenmaal meer aan dan die van een ander.

Ik wens de familie veel sterkte.

Ria Woensdag 24 Oktober 2018 at 6:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Renesmurf

ja, zo naar kan het leven soms zijn, helaas hoort het er allemaal bij, en de herinnering leeft voort.

Renesmurf, (URL) - 24-10-’18 22:37
 Heleen

Een mooi in memoriam voor Co Hoogerheijde schreef je. Een paar weken geleden aten we de laatste heerlijke vissoep die we nog van hem in de diepvries hadden. Jammer dat hij niet wat langer van zijn pensioen heeft kunnen genieten, maar zijn viswinkel was zijn leven.

Heleen , - 24-10-’18 23:17
Sjoerd

We gaan allemaal op zijn of haar tijd, gelukkig dat het niet bekend is wanneer. Voor de familie is dit uiteraard droevig.

Sjoerd, (URL) - 25-10-’18 11:11
Jan K. alias Afanja

Het is altijd schrikken als iemand plotseling uit het leven wordt weggerukt. Sterkte voor de familie en andere nabestaanden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-10-’18 12:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.