Klerenbende

Vandaag hebben we alles klaargemaakt voor de zeilleggers die morgenochtend komen, we hoeven als we wakker worden alleen het bed nog uit elkaar te halen. 

De grote klerenkast van Leen Bakker hebben we ook uit elkaar gehaald en afgevoerd naar buiten, die komt niet meer binnen, dat was een miskoop die langzaamaan uit elkaar aan het vallen was, zo wankel als wat. Nu stond hij wel dwars op de muur, dus niet met zijn rug daartegen, maar dat moet toch kunnen dachten wij.

We zijn nu op zoek naar een vervanger die dat wel kan. Iemand tips? Of misschien zelfs een kast over?

Verder hoesten we ons een ongeluk vooral 's nachts, overdag eten we van die zuigsnoepjes, maar 's nachts komt het daar niet van, pas als je begint te hoesten en dan lijkt het te laat.

Ria Zondag 04 November 2018 at 6:37 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Irene

Gewoon een kledingroede en wat plankjes? Dan kun je het een walk-in closet noemen ;-)

Irene, (URL) - 04-11-’18 20:00
ria

Ja nou de kast dient eigenlijk als scheidingswand daarachter hebben we dan nog een kledingrek en wat opbergboxen. Het loopt ook schuin af daar dus planken gaat niet en een roede eigenlijk ook niet :-(

ria, (URL) - 04-11-’18 22:25
Sjoerd

Ikeakast… daar heb je in ieder geval 10 jaar garantie op…

Sjoerd, (URL) - 05-11-’18 06:31
John

Ikeakast ja. Was ook het eerste waar ik aan dacht. Stevig en je hebt ze in soorten en maten.

John, (URL) - 06-11-’18 13:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.