Mindag

Nou, het was me de eerste juli wel vandaag en dan ook nog op maandag...

'kan je mijn outlook adressen eens terughalen' vroeg ik aan Joop vanmorgen. Ik had alles op schijf gezet bij aanschaf van mijn nieuwe pc, nu alweer een maand geleden, ik zocht iets en kon het niet vinden, zodoende.

Dat heb ik geweten, dat lukte niet zo gauw en hij deed iets met een vinkje dat niet goed uitpakte, wat een toestand!

Daar zijn we dus uren zoet mee geweest alles bij elkaar en vermoeiend dat dat is! En nu weet ik dus nog niet wat ik wilde weten, maar inmiddels wel het emailadres.

Tussendoor nog wel een rondje gedaan, een paar boompjes in de buurt gekocht die in de koopjeshoek voorbij kwamen. Mooie boompjes! Die komen op de plek van de kerstboom, maar daarover binnenkort meer.

Voor vandaag heb ik het wel even gehad. Eens kijken of ik nog een bijpassende foto kan vinden, want die maakte ik ook niet vandaag.

Ach kijk, mijn portemoneetje kwam tevoorschijn precies vijf jaar in gebruik, de moeite van het vermelden waard, want nog steeds erg blij mee.

Ria Maandag 01 Juli 2019 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Renesmurf

Ja, computergedoe is altijd uitermate vervelend. En wat fijn als het dan uiteindelijk toch allemaal weer voor elkaar is. En de tuin houdt je ook bezig, daar is die waarschijnlijk dan ook voor.

Renesmurf, (URL) - 01-07-’19 22:56
John

Als je iets van Outlook wilt opslaan/back-uppen moet je je gegevens bestand opslaan. Als het Office Outlook is tenminste. Outlook via internet is webbased en houdt alles vast ongeacht of je van pc of schijf veranderd.
Ik heb standaard mijn gegevensbestand op een andere partitie en maak maandelijks een bakcup naar de cloud.

John, (URL) - 02-07-’19 13:58
Jan K. alias Afanja

Verlang jij op zo’n moment ook zo terug naar de vertrouwde telefoonklapper met alle namen, adressen en telefoonnummers vroeger thuis …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-07-’19 21:37
ria

Ja best Jan :-D

ria, (URL) - 02-07-’19 21:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.