Dienst

Gisteravond de tekening afgemaakt. Daarna ruim ik dan mijn tafel op, kleurtjes in de doos en aan de kant, even met een sopdoekje eroverheen en dan is het weer netjes, maar daar vind ik eigenlijk niets aan.

Ze zouden een pakje op komen halen vandaag, Joop moest weg, dus ik had pakjesdienst. Heel mijn tedoenlijstje afgewerkt, maar nog was de pakjesman niet geweest. Kopje koffie, nog een kopje koffie... appeltje en in plaats dat ik dan gewoon aan een nieuwe tekening begin ga ik zitten wachten, want dat ben ik aan het doen.

Om half drie was ik er wel klaar mee, plakte een briefje op de deur dat het pakje ergens lag en ging lekker aan de wandel. Een kort rondje maar hoor en  toen ik thuiskwam was het pakje weg. Natuurlijk!

In het kader van de herfstvakantie aten we pizza!

Ria Dinsdag 15 Oktober 2019 at 6:46 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Sjoerd

Haha, je hebt toch altijd vakantie, waarom hierop wachten…

Sjoerd, (URL) - 15-10-’19 21:39
Sjoerd

Oeps, vergeten om te zeggen dat ik deze tekening wel erg mooi vind.

Sjoerd, (URL) - 15-10-’19 21:40
Ellen

Hopelijk is het pakje door de juiste persoon meegenomen.

Ellen, - 15-10-’19 21:40
Ellen

Ging wat fout, deel van tekst is verdwenen n.l. : leuk die menu’s in het teken van de herfstvakantie. Mag ik raden ? Morgen pannenkoeken ? Hier hebben de scholen volgende week herftsvakantie. Heb dus gelijk een menu voor de hele week.

Ellen, - 15-10-’19 21:47
ria

Ja en Joop belde nog onderweg dat hij vergeten was het pakje dicht te plakken of ik dat bij thuiskomst nog even wilde doen, maar toen was het dus weg, hahaha.

Jij mag nooit meer raden Ellen, dat wilde k eigenlijk vandaag al doen, maar de eieren waren op ;-)

ria, (URL) - 15-10-’19 22:52
Jan K. alias Afanja

Mooie tekening.
Staat Joop op die tekening nou een voordracht over zijn duiven te geven aan een 15 koppen tellend publiek? Of zie ik dat verkeerd …? ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’19 12:50
ria

Hahaha, zou zomaar kunnen Jan :-D

ria, (URL) - 16-10-’19 19:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.