Hee hallo!

Het is een natte boel overal, gelukkig vandaag zo goed als droog.. . we wandelden en ik deed wat boodschappen.

"Hee hoe gaat het?!" is het eerste wat er in je opkomt als je een bekende ziet en je verwacht dan eigenlijk niets anders dan een 'hee hallo, goed hoor" terug, maar nee soms gebeurt dat niet, of het komt er een beetje twijfelachtig uit. En dan sta je gewoon een kwartier of nog langer met z'n tweetjes midden in een gangpad tegen je tranen te vechten.  Ach ja, het is overal wat, maar het valt niet altijd mee.

Ria Donderdag 14 November 2019 at 6:21 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Ik vind dat ook een te algemene vraag. Want eigenlijk wil je dat niet weten.

Sjoerd, (URL) - 14-11-’19 23:09
Jan K. alias Afanja

Elk huisje heeft zijn kruisje, zullen we maar zeggen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-11-’19 11:46
ria

@Sjoerd: Als ik het vraag is dat gemeend als ik het niet wil weten vraag ik het niet en met sommige mensen is het best fijn eventjes je sores over en weer te delen ook al is dat in de supermarkt, want bij elkaar komen doen we niet :-D

ria, (URL) - 15-11-’19 12:15
Janny Waanders

Dat is toch mooi dat je al winkelend figuurlijk een arm om iemand heen kunt slaan die dat op het moment nodig heeft.En Ria een rood schraal neusje en wangen zie ik liever dan een wit smoeltje van het binnen zitten!

Janny Waanders, - 15-11-’19 16:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.