Alles frits

Het lijken toch net twee jonge poeletjes die daar zwemmen... ik ben er nog niet uit en vanmiddag waren ze er niet. Lammetjes heb ik ook nog niet gezien, het was ook veel te koud vandaag voor jong spul. 

Wel zon, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Het paard rechtsonder kreeg eergisteren mijn klokhuis, ik heb haar nog nooit iets gegeven sinds ik er meestal wel twee keer per dag voorbij kom. Ik zeg altijd wel gedag en maak zogenaamd een praatje, maar meestal kijkt ze dan nauwelijks op, maar nu ziet ze me en hee geen klokhuis vandaag?

Ik zit een beetje op dood spoor, net wel weer met een tekening begonnen, geen rondje dit keer dus het wordt vast iets heeel anders, maar ja om nu te zeggen dat ik overloop van inspiratie... nee. Briewerkje even vastgehad, ook niks. Morgen beter, misschien ook iets warmer.

Joop keek eens bij de bijen, lopend. Ze maken het goed.

Ria Dinsdag 03 Maart 2020 at 6:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

drie reacties

Renesmurf

De lente komt, maar is er nog niet. Dat is alles. En dat van die klokhuis heb ik niet helemaal goed begrepen. Ik eet nooit als ik wandel.

Renesmurf, (URL) - 03-03-’20 21:37
Sjoerd

Het was droog en niet winderig… Dat vind ik al heel wat.

Sjoerd, (URL) - 03-03-’20 21:59
Jan K. alias Afanja

Het zal de tijd van het jaar wel zijn. Ik ben eigenlijk ook niet vooruit te branden, ik dwing mezelf tot een minimum aan activiteit. Op naar het echte voorjaarsweer, dan komt het allemaal wel weer (hoop ik).

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-03-’20 11:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.