Bedankt

Natuurlijk is het leuk voor Joop die foto's weer eens tevoorschijn te halen al was het natuurlijk af en toe best zwaar. Ze rouleren nu op zijn beeldscherm en dan zie ik hem ergens op een heuvel zitten en dan zeg ik, 'nou jij zit daar lekker in de zon', maar dan blijkt dat hij behoorlijk uitgeput was, want hij had net zus of zo gedaan. 

Ik hoor ook dingen die bij mij helemaal weg waren, maar als ik dan even wat dieper graaf komt het toch wel weer boven, ik was er tenslotte niet bij en moest het maar doen met wat hij vertelde en dat was nooit zo heel veel hoor. Net zoals nu, als ik de foto's plaats vraag ik waar het precies was en waarvoor. Het liefst zou ik willen dat hij zelf een verhaaltje erbij typt, maar dat krijg ik niet voor elkaar. Typen gaat niet vlug genoeg en hij slaat vaak mis, maar wat geeft dat als je de hele dag de tijd hebt... nu ja, we zijn bij Nepal aangekomen. 

In 2002 gooide een beroerte roet in het eten, geen vakantie dat jaar al liep het al met al heel goed af.

Ik weet dat Photobucket  hier niet erg geliefd is en het voor de zoveelste keer weer eens fout ging gisteren, maar dat was nu wel mijn eigen schuld. Nieuw mapje aangemaakt en dat moet je dan even openbaar zetten, dat was ik vergeten. Zelf kon ik ze natuurlijk wel zien. Gelukkig heb ik een oplettende echtgenoot die eens even kwam kijken of er nog leuke reacties waren.

Ria Zaterdag 30 Januari 2021 at 6:26 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Mooi bloemetje, ik heb er hier ook staan voor morgen…

Sjoerd, (URL) - 30-01-’21 19:10
Jan K. alias Afanja

Hé … geen foto’s …
Maar wel een mooi bosje bloemen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-01-’21 21:29
ria

:-D

ria, (URL) - 30-01-’21 21:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.