Dingetjes

Vanmorgen viel mijn oog plots op mijn opbergrek, dat heb je soms en ik zag dat het niet klopte. Er zat veel te veel ruimte tussen de boorden.

Opgestapelde tekeningen nemen nu eenmaal niet zoveel ruimte in beslag en de rest wat er lag ook niet. Dus ik keek Joop eens lief aan en zei dat het een klusje van niets was, even een stukje van de staanders af een centimeter of vijftien en dan een plank erbij, want er staat ergens nog zo'n rek en het regende toch.

En jaaa hij deed het gelijk, rek leeg, even zagen en hoppa, maar toen bleek het verneukeratieve de pijpen liepen een ietsiepietsie taps zodat ze weer in het bovenliggende boord pasten en dat paste nu dus niet meer, nu weer wel hoor, niet helemaal maar het is stevig zat nadat we ze een paar hamertikken hadden gegeven. Uit elkaar halen gaat nu wel iets minder of helemaal niet meer. De foto is van hoe het nu is en je kunt zien dat de staanders niet genoeg kunnen zakken.

Nou en dan moet het weer ingeruimd worden, alles stond er nog hetzelfde vanaf de verhuizing, dus ja ik was los! Heel veel lijstjes met dingetjes erin, lijstjes zonder dingetjes, dingetjes die weg konden en ook nog genoeg wat niet weg kon en ik kroop eens op de vliering... 

Ik ben wel erg benieuwd hoe mijn schouders dit ervaren hebben komende nacht, ik ben bij voorbaat maar aan de paracetamol.

Zouden deze ook meegedaan hebben aan de vogeltelling afgelopen weekend :-)

Ria Woensdag 03 Februari 2021 at 7:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vier reacties

Renesmurf

Ja, door ervaring leer van te voren al te slikken, das ook wat. Leuk rekje zo. En leuke vogels ook.

Renesmurf, (URL) - 03-02-’21 21:06
Sjoerd

Met die kippen heb je in ieder geval alvast een begin… De opruiming had ik al ergens voorbij zien komen

Sjoerd, (URL) - 04-02-’21 07:46
Jan K. alias Afanja

Een mens moet met dit grijze weert toch wat om handen hebben, dan komt zo’n binnenklusje goed van pas. Hopelijk vond je lichaam dat vannacht ook.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-02-’21 12:59
John

Op voorhand pijnbestrijding plegen, slim of overbodig? Ik ga daar eens goed over nadenken.

John, (URL) - 04-02-’21 16:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.