Mooi verhaal

MarliesenikmetSimba2007

Het is deze dagen twintig jaar geleden dat Marlies en Gerda bij ons waren. We kenden elkaar via Nobodyhere.com waar je je verpopt als insect

Gerda is inmiddels overleden en Marlies 'zie' ik heel af en toe ergens online, zoals afgelopen week toen ze een tekening van me leuk vond, een soort signaal zonder verdere actie, dat we aan elkaar denken en dat het goed is.

Twintig jaar is lang, Marlies is hier vaak geweest, meestal als Joop naar Nepal was, we hadden het altijd leuk samen, maar zoals in elk leven gebeurden er nadien in het hare ook nogal wat.

Internet is leuk en handig als je even iets zomaar wilt laten weten, maar ook daar zien mensen soms tegen op, echt ik zie tien keer liever een gezellig mailtje dan wat voor kaart ook.

Mensen die 'meelezen' op mijn blog en daardoor alles van ons weten, hoe het met ons gaat, maar waarvan ik nooit enkele reactie krijg...

Zo het moest weer eens even, komt door de warmte denk ik.

Vanmorgen een lekker rondje 6,5km in de wind. Gisteravond de garage nog helemaal schoongespoten en aangedweild, dat was een beetje veel van het goede, daarom vandaag rustig aan.

Morgen weer ander nieuws!

Ria Donderdag 15 Juni 2023 at 6:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

ria

De link naar marlies en gerda werkt niet zie ik nu, lig al in bed dat doe ik morgen.

ria, (URL) - 15-06-’23 22:58
Sjoerd

Ach, dat is leuke van bloggen. Je bent altijd vindbaar. Ik weet ook dat er bij mij mensen meelezen, bekenden en familie, die nooit zullen reageren.

Sjoerd, (URL) - 16-06-’23 07:16
Jan K. alias Afanja

Ja, zo gaat dat vaak. Ik krijg van veel mensen nooit een reactie, maar als het ter sprake komt, blijken ze via mijn weblog van veel zeken wel op de hoogte te zijn. In het begin heb ik dat wel eens jammer gevonden, tegenwoordig zit ik er niet meer mee. Ik vermaak me prima met en via mijn weblog, daar gaat het om.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-06-’23 19:16
Margo

Ja, je zet toch een raampje naar anderen open, terwijl zij het hunne potdicht houden. Maar ach, who cares.

Margo, - 16-06-’23 23:18
John

Ja, mij zit het ook wel eens dwars. Dan gooi ik dat er ook uit, en dan is het weer even goed voor een poos.

John, (URL) - 01-02-’24 08:49
Ria

@John Oh jij werd weer op een dwaalspoor gezet?

Ria, (URL) - 01-02-’24 16:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.