Post

Dit vind ik altijd van die leuke pakjes! Als mijn geboortenaam erop staat betekent dat meestel dat het via internetvrienden komt, want die naam gebruik ik daar alleen.

Deze keer waren het stekken van Margo. Ik dacht dat ik één stekje zou krijgen zitten er gelijk vier in. Ze waren wel een dag langer onderweg dan nodig, maar ze zien er nog erg gezond uit hoor. Dat komt wel goed met die worteltjes.

We hoefden niet meer te stemmen gelukkig. Wat een rotweer. Ik ben vanmorgen omgedraaid op de dijk, ik dacht 'ik lijk wel gek!' Vieze miezer en tegenwind en koud, bah! In plaats daarvan deed ik boodschappen met de auto op Scharendijke. 

Vanmiddag nog wel een rondje met Paule tussen de buien door.

Het was een dag...

Ria Woensdag 17 Maart 2021 at 6:15 pm | | Standaard

vier reacties

Margo

Als er meer in het doosje hadden gepast had je er nog meer gekregen. Gelukkig zien ze er nog fris en fruitig uit! Je kunt ze ook weggeven hoor Ria, of je laat ze eerst wortelen, dat kan ook. Het is zo’n makkelijke plant, hij eet bijna uit je hand …
Het zijn stekken van de Monstera Monkey Mask, want dat gaat beslist iemand vragen, en ik heb nog meer stekken voor de liefhebber. Ik kan alleen nu niet naar het postkantoor want ik ben door m’n rug gegaan.

Margo, - 17-03-’21 19:44
ria

Bedankt Margo, jazeker ga ik er wat van weggeven, net als mijn tabaksplant waar ik er nu ook teveel van heb. Morgen ga ik ze potten op mijn nieuwe potttafel want deze wortelen net zo goed in aarde als in water hoor :-)

ria, (URL) - 17-03-’21 19:50
Jan K. alias Afanja

Leuk om stekjes per post te ontvangen. Ze zien er nog best fris uit zoals ze op ‘het vaasje’ staan.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-03-’21 21:35
Sjoerd

De eerste hindernis hebben ze in ieder geval al genomen…

Sjoerd, (URL) - 18-03-’21 14:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.