Stand van gaten

Joop trok er vanmorgen eerst op uit op de fiets om een houtboor van 3,4mm te scoren, dat soort spul hadden we pas allemaal opgeruimd want wanneer gebruik je nu nog een boor van die maat, nou nu dus en volgende keer hebben we er gewoon weer een. De kastjes hangen laat de mussen maar komen, ze zijn hier toch al kind aan huis om te badderen.

Joop belde nog wel met vivara.nl want hij had een set van drie besteld net als op de foto, maar nee je moet dan nog wel aangeven waar het gat moet, er was één huisje ook beschadigd, dus al met al tot nu toe geen overweldigend succes.

Ik wil niemand jaloers maken hoor maar het was alweer heerlijk weer. De temperatuur blijft een beetje achter maar de wind was in elk geval gaan liggen. Vanmiddag weer een rondje met het hondje.

Verder druk met was en huis geweest, maar er strubbelt iets, een rib of zo, ik weet het niet, ik tilde iets op en toen knapte of verschoof er iets, een paar dagen voelde ik al iets nadat ik de potten voor de nachtvorst binnen had gezet. Hopelijk is het morgen weer over.

Inspectie van het vlas, het komt al op, maar dat kunnen ze toch ook gewoon uit de verte zien, ik zag het ook.

Ria Vrijdag 09 April 2021 at 7:14 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Ellen

Wat een komische foto van die vrouw en man op hun knieën in het vlas. Goudzoekers? Ik ben wel nieuwschierig naar wat ze controleren.

Ellen, - 09-04-’21 20:14
Sjoerd

Ze meten gewoon elk sprietje op.

Sjoerd, (URL) - 10-04-’21 08:05
Jan K. alias Afanja

Het vlas is inderdaad zo ook wel te zien. Zijn ze op zoek naar ongedierte of zo?
We hebben de zon hier nog nauwelijks gezien in april, ook vandaag is het weer kil en grijs.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-04-’21 13:21
aargh

Ja ik ben meestal wel jaloers op zeeuwen in de lente, maar het is hier droog, dt is al heel wat. Die twee zullen wel iets onderzoeken, maar wat? Tja, je kunt het vragen natuurlijk. En ribben pas daar mee op, die kunnen lang zeuren, weet er alles van, beterschap ermee.

aargh, (URL) - 10-04-’21 16:32
ria

Ze waren te ver weg om te vragen anders had ik dat wel gedaan hoor. Ik vond de foto gewoon leuk.

ria, (URL) - 10-04-’21 21:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.