Zu ruhig

De prednison maakte korte metten met de jicht van Joop, na twee pilletjes is het weg, de andere drie bewaard hij in zijn koffer die al klaar staat, nog nooit was hij daar zo vroeg mee. Het is nog niet eens zeker of het wel lukt dit jaar naar Nepal, al zijn de vooruitzichten best goed natuurlijk. De planning is begin juni, dat duurt nog even.

Het was weer wel een vermoeiende nacht, maar toch wel een tijdje geslapen. Ik had een drukke dag vandaag.. Twee wasjes die lekker in de wind droogden, het huis gestofzuigd en gedweild. Huishoudelijke werkzaamheden, dat moet af en toe en ik wandelde met Paule en daarna deed ik nog een paar boodschappen op Scharendijke.

Het is heel raar om nu bij de PLUS te komen terwijl het parkeerterrein bijna leeg is, zeker op vrijdagmiddag. Anders wemelt het om deze tijd van de Duitsers. Ik vind het wel lekker, maar het is niet zoals het hoort natuurlijk. Ik hoop zo dat binnenkort alles weer wat losser mag, vooral de terassen open 

Geen foto's gemaakt deze is van gisteren, het was nog net zo koud.

Ria Vrijdag 16 April 2021 at 7:19 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Als iedereen eerst zijn vaccinatie gehad heeft moet het toch beter gaan.

Sjoerd, (URL) - 16-04-’21 23:14
John

Ja sommige pillen werken echt snel. Ah, Joop gaat weer lopen, ik had die plannen niet meegekregen. Hier is het qua toeristen ook leeg. Het is allemaal net niet zoals het hoort.

John, (URL) - 17-04-’21 08:09
Jan K. alias Afanja

Gemeen spul die prednison, maar het is wel effectief, dat heb ik ook al een paar keer ondervonden.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-04-’21 12:33
Irene

Het blijft maar ijskoud waaien uit het noordoosten, hier ook, brrr.

Irene, (URL) - 17-04-’21 19:01
hanscke

Ik zal ook zo blij zijn als alles eindelijk weer eens wat normaal wordt. Ik begin me soms wat moedeloos te voelen te vergelijken met de tijd dat ik ooit depressief was. Alles wordt zo zwaar, net een jas die je zo graag uit wilt trekken, maar wat niet kan omdat het anders te koud is.

hanscke, (URL) - 19-04-’21 11:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.