Orgie op maandag

Zeven uur op vanmorgen want de gotenwasser zou komen en daarvoor moesten toch eerst de planten uit de weg, van de muur af. Ze zouden bijna de achterkant vergeten maar die moest toch ook echt, het was zo gepiept allemaal.

Joop stapte daarna op de fiets en ik zette alles weer netjes recht en zeemde ook de Velux ramen nog aan de binnenkant. Nu hoef ik voorlopig aan zeemwerk toch niets te doen denk ik. Het huis zelf is ook grotendeels gewassen. Groene aanslag aan de voorkant ook weg.

Daarna trok ik ook mijn wandelschoenen aan, het was toen nog maar net twaalf uur. Er werd wel regen voorspeld maar op buienradar wil dat nog weleens de andere kant opdraaien of toch in elk geval afwijken van wat je denkt dat er gaat gebeuren. Het viel mee met de regen, alleen op het laatst een paar druppels.

Heerlijk zacht weer en bijna geen wind. 

De soldaatjes hadden een orgie, daar was het ook weer voor (denk ik).

Ik kookte weer eens een heerlijke spitskooltjesmaaltijd, dat was al een tijd geleden, soms ben je iets zomaar een tijdje beu, maar nu was het weer erg lekker met een vers spitskooltje van Zuidbos.

Ria Maandag 12 Juli 2021 at 5:51 pm | | Standaard

zes reacties

Ellen

Wat een leuke foto met die soldaatjes. Ik zal hier ook eens kijken of ik ze tegen kom. Met al die militaire kazerne’s in de buurt moet dat toch lukken. Ik ga ook niet altijd af op buienradar. Kijk wel naar de lucht.

Ellen, - 12-07-’21 19:27
Jeanne

Soldaatjes eigen, ha ha!

Jeanne, (URL) - 12-07-’21 21:03
Sjoerd

Die soldaatjes springen eruit, maar ook een schoon huis is natuurlijk wel handig.

Sjoerd, (URL) - 12-07-’21 21:56
Irene

Ha, zeven uur, wij waren er al voor halfzeven uit want Harissa moest weer naar de veearts. Niet dat wij normaal vroegop-helden zijn hoor maar nu kan ik even opscheppen ;-) En dat terwijl al die werkende mensen nog veel vroeger op moesten en bovendien elke dag :-0 Petje af.

Irene, (URL) - 12-07-’21 22:23
John

Hier was ik voorlopig de ramen nog zelf, al wordt het boven allemaal wel wat lastiger.

John, (URL) - 13-07-’21 07:39
Jan K. alias Afanja

Een complete orgie, toe maar … Ik kon niet meer dan een triootje vinden vorige week zaterdag. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-07-’21 09:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.