Nattigheid

Frisse boel en nattigheid vanmorgen, maar toen het even droog was gingen we toch weer samen op pad. We kregen een flinke bui met tegenwind op de Rietdijk, maar in de Korteweg werd alles weer anders. 

Vanmiddag ging ik alleen. Joop heeft de puzzeltafel weer neergezet, maar bij de eerste stukjes bleek dat zijn rechteroog er niet op vooruit was gegaan wat ook niet verwachten was natuurlijk, maar duidelijk minder dan vorig jaar. Toch heeft hij de omtrek alweer in elkaar, het is ook weer even wennen en oefening baart kunst...misschien.

Ik heb inmiddels een breiwerkje van restjes, dat ligt op de bank voor het pakken, ik hoef niet te tellen of te meten, lekker makkelijk. Zomaar zitten kan ik eigenlijk niet, ik weet ook niet of ik dat ooit weleens gekund heb. Tegenwoordig zie ik Joop weleens zitten met zijn armen over elkaar tv te kijken, dat heb ik hem eigenlijk ook nog nooit zo vaak zien doen..

Net thuis van mijn wandeling kwam Sint langs! 

Hij vroeg of ik nog wel in hem geloofde, ik vergiste me eerst en zei nee, maar gelukkig had ik toen die lekkere speculaaskoek al in mijn handen. Gauw verbeterd,  natuurlijk geloof ik nog in de goedheiligman!

Ria Donderdag 02 December 2021 at 6:49 pm | | Standaard

vijf reacties

Heleen

LEUK! Die Sint toch….

Heleen, - 02-12-’21 20:57
irene

Prachtige buienfoto’s!

irene, (URL) - 02-12-’21 21:44
ria

@Heleen :-D
Hij is heerlijk!

ria, (URL) - 02-12-’21 22:06
Sjoerd

Zolang als ik wat krijg geloof ik ook in Sinterklaas.

Sjoerd, (URL) - 03-12-’21 08:33
Jan K. alias Afanja

Jouw bui is toch wat indrukwekkender dan de mijne.
Ziet er lekker uit die koek!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-12-’21 10:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.