Beter

Een mooie rij bomen was het, maar er zijn er pas een paar van omgewaaid.

Er stond daarachter een  lelijke spar aan de andere kant van de weg voor de twee huizen. Nu heeft er  sinds vorig jaar eentje zonnepanelen, dus die erg lelijke boom nam behoorlijk veel zon weg en moest wijken. Prima!

Jammer genoeg zijn er bij de laatste storm ook drie van de tamelijk jonge rij omgewaaid, sommigen staan ook wel erg scheef.

De lelijke spar in 2017 rechts bovenop de dijk, die daarna natuurlijk alleen nog maar lelijker werd. Er staan er nog een paar op die dijk, ik vind die dingen niet in ons landschap passen.

Vanmorgen nog steeds een zere voet. Niet gewandeld maar op de bank gezeten. Er kwamen mensen voorbij die net lekker een rondje hadden gedaan en ik zat daar maar met mijn zere voet, toen ik opstond bleek dat mijn rug daar ook niet vrolijk van werd, dus dat moest anders voor je het weet zit je in zo'n vieze cirkel.

Vanmiddag fietste ik eerst eens naar de groentenboer. Ik had al heel de dag mijn schoenen aan, dat geeft toch steun en toen ik terug was besloot ik toch ook nog maar een rondje te lopen. Dat ging best goed eigenlijk en belangrijker de pijn was niet erger geworden en nog steeds niet. Dus dat gaat de goede kant op. 

En nu kijken we weer uit naar de uiltjes. Ze zijn er nog niet, maar natuurlijk hopen we wel dat het vorig jaar goed bevallen is zodat ze weer terugkomen naar deze twee bomen.

Ria Woensdag 08 December 2021 at 6:18 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Renesmurf

Ja, prima weg met alle bomen die lelijk zijn, net als lelijke mensen. Op naar een kaal Zeeland, dan kan de zon lekker overal op schijnen.

Renesmurf, (URL) - 08-12-’21 20:54
ria

Deze boom stond daar niet op de goede plek en ik mag best zeggen dat ik sparren in de polder lelijk vind, die horen in een bos.

ria, (URL) - 08-12-’21 22:39
Sjoerd

Ik ben het met je eens, sparren horen hier niet thuis. Beter is om overal gepaste fruitbomen neer te zetten zodat de onderweg nog kunt genieten. In het voorjaar van de bloemetjes en de bijtjes en in het najaar van lekker fruit.

Sjoerd, (URL) - 09-12-’21 07:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.