Volhouder

Vandaag zei ik ergens dat er geen vogel op mijn pas gekregen voederkoker af kwam, maar dat was te vroeg geroepen want vanmiddag toen ik naar buiten keek zaten er plots een heleboel  (lichtelijk overdreven).

Hij was omgevallen! Dat had vast een poes gedaan, er zijn er paar waarvan de route over dezelfde schutting loopt. Als de zon schijnt blijven ze gezellig een tijdje zitten, dus ja dan is het niet zo vreemd dat de vogeltjes niet komen.  Ik ben ook eigenlijk geen voorstander van dat gevoeder als het niet echt nodig is er komt alleen maar ongedierte op af, maar gelukkig zijn daar de poezen dan weer voor.

Vanmorgen liepen we samen, lekker waterdicht ingepakt, een rondje door de regen. Heerlijk! MIjn voet gaat steeds beter al is de pijn er nog wel, het wordt in elk geval niet erger, net als mijn knieën eigenlijk. Het zal wel met de kou en ouderdom te maken hebben, slijtage. Net als die wervel ergens op mijn rug.

Vanmiddag nog maar een rondje alleen, al ging het onderweg wel weer regenen, ook best verfrissend er was zowat geen wind dat scheelt.

Dat appeltje hangt hier in de weg aan een boom, het is een volhouder. Ik kijk er elke keer naar en vandaag maar eens een foto gemaakt, voor je het weet ligt hij in de sloot.

Ria Vrijdag 10 December 2021 at 6:34 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Die appel is idd een echte volhouder…

Sjoerd, (URL) - 10-12-’21 21:02
Jan K. alias Afanja

Wij hadden hier vandaag eindelijk weer eens de hele dag zon. er hing zo waar even een fris en gezond winters sfeertje in de lucht.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-12-’21 22:12
Jan K. alias Afanja

In de regenlopen vind ik tegenwoordig niks meer, maar ik heb vanmorgen in de eerste winterkou wel even een kort, maar lekker kuiertje gemaakt.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-12-’21 13:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.