Idioot

Vanmorgen was er zon. Het was frisjes maar ozo lekker. De honden springen nu al door de autoramen als ze me zien, hahaha erg grappig. Er is er eentje waarvan het vrouwtje even stopt als ik haar tegenkom, ik twijfelde nog even aan welke kant van de auto ik moest zijn, maar dat was niet nodig want daar was hij al door het inmiddels opengedraaide raampje gesprongen! Enthousiasteling!

Daarna regende het een tijdje.

Joop ging om zijn nieuwe tanden, gisteren al maar toen was het schroevendraaiertje kwijt, dus toen kwam hij weer zonder tanden terug. Vanmorgen was het gelukt. Ik heb nu weer een man met een prachtig gebit, hij loopt de hele dag naar me te lachen. Het heeft even geduurd (een jaar ofzo) maar uiteindelijk zijn de gaten toch weer gevuld. 

Eind van de middag deed ik nog een rondje de lucht begon alweer te betrekken en inmiddels hoor ik alweer de regen tegen de ramen. De vogel van de foto is denk ik een witte reiger, voor een zilverreiger wat te klein? Ik weet het niet.

Wat een dag, wat een oorlog, wat een ellende voor die arme mensen daar. Je zal er toch maar wonen. Hier wordt er iemand opgepakt als hij misschien ooit gekke dingen van plan is. Waarom loopt er dan in Rusland zo'n idioot vrij los? Die had allang achter slot en grendel moeten zitten.

Ria Donderdag 24 Februari 2022 at 7:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

zeven reacties

Sjoerd

Een idioot is het zeker. We leren het nooit…

Sjoerd, (URL) - 25-02-’22 08:02
John

Zolang er mensen rondlopen is er kans op oorlog. En hier betalen we de hoofdprijs voor gas nu hierdoor.

John, (URL) - 25-02-’22 09:50
Dhyan

Joop en lachen?
Je hebt een nieuwe man Ria.

Dhyan, - 25-02-’22 10:25
Jan K. alias Afanja

Nog gekker zijn de mensen die in onze Tweede Kamer zitten en die gek steunen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-02-’22 10:30
Dhyan

Het zal een grote zilverreiger zijn.

Dhyan, - 25-02-’22 17:50
ria

Ik snap niet waarom jullie foto’s het niet doen?

ria, (URL) - 25-02-’22 20:07
Margo

Helemaal met je eens, het is een psychopaat. Hoe kun je het op je geweten hebben dat er ons huidige mensen gedood worden, en mensen allemaal vluchten, en dan vanwege een dom macho spelletje, genaamd oorlog. Dit gaat helemaal nergens over.

Margo, - 25-02-’22 23:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.