Op stap

Hier troffen Rita en haar oma elkaar, oma was waarschijnlijk toch zelf gekomen, dat begrijp ik niet helemaal, maar om nu alles in de app te gaan vragen is ook zo'n gedoe. De appjes van Joop staan vol met fouten van de auto aanvulling, maar meestal begrijp ik wel wat hij bedoelt.

De moeder van Humraj, ze is 74 net zo oud als ik.

Het hotel waar Joop verblijft. Zijn kamer is links op de derde verdieping.

Ik was vanmiddag in Zierikzee, ik dacht daar een rondje te wandelen en tegelijkertijd pasfoto's voor mijn rijbewijs te laten maken, dat is gelukt. Dat wandelen kwam weinig van terecht, ik kwam steeds bekenden tegen.

Toen ben ik maar geland op het terras van de Banjaard voor lekkere garnalencroquetten.

Bij de tafel naast mij was een familiereunie, ze gingen blijkbaar iemand uitstrooien, mensen kwamen aan en de ene omhelzing was nog inniger dan de andere, leuk om naar te kijken onder het eten.

Ria Woensdag 11 Mei 2022 at 4:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Sjoerd

Een aangekleed bordje croquet. Ziet er lekker uit.

Sjoerd, (URL) - 11-05-’22 21:20
Jan K. alias Afanja

Mooie sfeerbeelden vanaf de andere kant van de wereld, maar dat van jou mag er ook zijn.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-05-’22 00:05
Margo

Mooie foto’s. Het is toch een beetje een cultuurschok om in zo’n heel andere wereld te komen. Wat studeert Rita? Hebben zij en haar broer nog ambitie om jullie eens te komen bezoeken, in Nederland? Zou voor hun ook een cultuurschok zijn, van Nepal, naar Zeeland.

Margo, - 12-05-’22 11:43
ria

De toekomst zal het leren Margo van die studie vroeg je al eens eerder ik heb toen geantwoord en volgens mij op de pagina gezet, maar wat ik nu zie is al even geleden. Wetenschap! Technische kant op volgens mij. Ik hoop dat Joop meeleest.

ria, (URL) - 12-05-’22 19:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.