Kwijt en terecht

Nou dat was nog wat met dat pakje, dat was gewoon kwijt. Gelukkig belde Joop eerst of het daar wel was, nog nergens, maar dat kon nog komen. Bellen over en weer, eindelijk was het dan terecht met een heel verkeerd adres, alleen de naam was goed, bleek de postcode verkeerd. Nu ja het is boven water maar wel heen en weer naar BoZ gereden.

De klimop op de schutting geknipt, verder niet zoveel geloof ik maar ik ben er wel moe van. 

Ook nog een tekening verkocht, dat is erg leuk natuurlijk. Ik heb net nieuwe plastic hoezen gekocht, in alle afmetingen, waarin ik ze bewaar, die gaan per 50st, dus dat komt goed van pas.

Goudsbloemen. Ik vroeg aan Rita van welke bloemen de krans van Joop gemaakt  was. 'Marigold' antwoordde ze en dat zijn goudsbloemen, maar wel dubbele of zo denk ik. Hij hangt nog mooi te drogen, valt nog niet uit.

Ik heb aan Joop gevraagd om een verslagje te typen van wat Rabin en Rita aan het doen zijn en waar en misschien eventuele toekomstplannen. Hij heeft nog geen tijd gehad.

Ria Maandag 30 Mei 2022 at 8:09 pm | | Standaard

vier reacties

Dhyan

Goede keus, goudsbloemen blijven erg lang goed, worden droogbloemen.

Dhyan, - 30-05-’22 23:29
John

Ja, die pakketdiensten zijn opeens knap waardeloos aan het worden..

John, (URL) - 31-05-’22 07:32
Sjoerd

Eind goed al goed… Maar wel veel extra kosten aan benzine.

Sjoerd, (URL) - 31-05-’22 09:01
Jan K. alias Afanja

Dat soort grappen moet je met de huidige brandstofprijzen niet te vaak hebben, want dan wordt goedkoop toch nog duurkoop.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-05-’22 14:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.