Uitgerust

Bij het naar voren rijden van de groene bak vanmorgen zag ik het gelijk, het hele paadje langs de garage lag bezaaid met vlierbesbloemetjes, zo leuk! Bijna feestelijk.

En er zat een bloem in de Oostindische kers! Vorige week nog helemaal kaalgevreten, zodat ik dacht dat komt niet meer goed maar ik kijk het nog even aan, en zie!

Van zulke dingen word ik wel blij op de vroege ochtend, lekker geslapen ook! Soms kan je ook gewoon te moe zijn merk ik weleens want gisteren had ik eigenlijk niets gedaan.

Vandaag weer eens gewoon twee rondjes met vanmiddag een ijsje in Brouw en vanavond vis op het menu. Vijftien juni is er hollandse nieuwe, daar kan ik me nu al op verheugen. De visboer had zijn kraam al buiten gezet.

Het laatste bloempje is een lantaarntje in wording, die bak wordt pas mooi in de herfst want deze bloemetjes vallen haast niet op.

Ria Dinsdag 07 Juni 2022 at 7:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Renesmurf

Of je nou veel of weinig doet, slaap heeft een mens nodig. En bloemetjes ook.

Renesmurf, (URL) - 07-06-’22 20:54
Jan K. alias Afanja

Het zijn vaak de kleine dingetjes in en rond huis die het leven kleur geven en de moeite waard maken.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’22 21:28
Sjoerd

Naar de Hollandse Nieuwe kijk ik ook graag uit. Heerlijk gewoon.

Sjoerd, (URL) - 08-06-’22 07:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.