Geen overvlieger

Prachtig weer vanmorgen, met een evenzo prachtige lucht, tijd om de papvers en de zwarte toorts eens wat mooier op de foto te zetten, al heb ik van vorig jaar natuurlijk ook nog wel mooie, maar het is toch steeds nog leuk nieuwe te maken vooral met zo'n lucht.

Thuisgekomen ben ik daar weer een tijdje zoet mee, dat is het leuke van fotograferen. Stuk voor stuk bekijken en eventueel in de prullebak of rechtzetten want scheve horizonnen moet ik niet dus daar hou ik bij het maken ervan al rekening mee, kleiner maken wat de pixels betreft en een nieuwe naam geven, zo gaan ze dan in de map van vandaag met de originelen erbij.

Na de middag om boodschappen de broodjes voor het ontbijt zouden inmiddels wel op zijn en de weekendgangers 'iets leuks' aan het doen. 

Het was rustig en op mijn vraag of er nog bloemen over waren kreeg ik zowaar nog een bakje. Ik heb ze water gegeven en in de schaduw gezet planten doe ik morgen. 

Het was toch geen overvlieger vandaag je hebt van die dagen. Gelukkig kreeg ik weer een erg leuke mail van Jaap, het lijkt wel of hij het aanvoelt wanneer ik ze nodig heb.

Ria Zondag 12 Juni 2022 at 7:12 pm | | Standaard

vijf reacties

Renesmurf

Ik snap dat helemaal, zo met foto`s bezig zijn, dan is het meer het bezig zijn maar ook nog met resultaat. Alleen die horizonnen hoeven voor mij niet recht, zoiets zit toch in je hoofd. Ik kijk meer naar het geheel.

Renesmurf, (URL) - 12-06-’22 22:26
Sjoerd

Een blog bijhouden kost gewoon vel tijd en aandacht. Ik vind dat je het goed doet.

Sjoerd, (URL) - 13-06-’22 08:04
irene

Haha, ‘iets leuks’ met aanhalingstekens;-)

irene, (URL) - 13-06-’22 10:10
Jan K. alias Afanja

Mooie foto van die zwarte toorts. Volgens mij ken ik die alleen maar van jouw blog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-06-’22 17:22
ria

Ik had ze voor deze ook nog nooit gezien Jan en de bos wordt elk jaar groter.

ria, (URL) - 13-06-’22 18:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.