Haringtijd

Als er zo'n grote klaar is vind ik het leuk wat van die kleine te doen 's avonds, tijd om, tekening klaar, of er moet naar mijn zin nog teveel aan ontbreken. Deze was op het randje, maar hij is goed zo. Niet dat ik er iets mee bedoel hoor. Ze lijkt zwanger maar het kan ook net zo goed een trommel zijn, dat vind ik juist het leuke.

Vanmorgen een rondje, we waren weer vroeg want Joop heeft nog steeds een pijnlijke knie en nu ook jicht in zijn vinger. Hij gaat wel af en toe een klein rondje fietsen, dat geeft geen extra last en blijven bewegen is goed.

Ik fietste ook vandaag.. Ik zou met het hondje lopen maar toen ik daar kwam hoefde het niet, vrouwtje lag ziek op bed en hondje was uit logeren. Niet leuk natuurlijk. Daarna alweer naar de groentenboer want de verse spullen komen donderdags pas binnen, dat weet ik wel maar ja.... 

Op de terugweg ging ik via Brouwershaven, 'even' een harinkje halen dacht ik. Ik heb een half uur in de rij gestaan, daarna ermee naar huis gefietst, nou en dan zijn dat best wel extra lekkere harinkjes hoor. Ik deed er zelfs een biertje bij want haring moet zwemmen.

Daarna in de schaduw in slaap gevallen, heerlijk!

Ria Donderdag 16 Juni 2022 at 6:59 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Renesmurf

Ja, hier ook haringverhalen op het werk, zelf ben ik er niet zo van. En tekenen is gewoon leuk.

Renesmurf, (URL) - 16-06-’22 21:57
Sjoerd

Ik heb er toevallig ook al een aantal achter de kiezen, over twee drie weken zijn ze pas het lekkerste. De haring dan…

Sjoerd, (URL) - 16-06-’22 22:34
Jan K. alias Afanja

Neem gerust nog een harinkje vandaag, Ria. Je mag de mijne wel hebben, zelf neem ik wel een patatje met een lekkere bal. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-06-’22 10:41
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.