Klaar!


Klik voor de andere kant

Wat een verschil! Jullie zien dat niet zo goed natuurlijk, maar wat zullen de andere bomen blij zijn met al dat extra licht en kijk Aargh, ik heb ook bolletjes . Alles bloeit nu voor de tweede keer, de Spirea, de Hypericum, de herfstasters bloeien, een roos die nog eens begint, veel blommetjes nog voor de tijd van het jaar. De duiven ziiten er ook nog gezond bij, ze zijn niet meer in het nest gaan zitten maar zitten nog wel op dezelfde plek en ze worden gewoon door pa en ma gevoerd. 

Vandaag en morgen zijn onze schoonzoons ook weer jarig. Vandaag Mark en morgen Cor. Ik heb het erg getroffen, heel verschillend maar allebei even lief. Vanavond even proosten met Mark. Cor en Sil gaan volgend weekend een weekendje naar Antwerpen dan passen wij op de kinderen, dus die toast komt dan wel. Fijne verjaardag allebei en een dikke zoen van je schoonmoeder.

Ria Vrijdag 22 September 2006 at 12:04 am | | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.