05-01-2003/11-01-2003

zaterdag, januari 11, 2003

 
we gaan weer ff idols kijken. OOOOOh wat leuk!!!!!!!!! Joel is er weer bij ;D Nou dan was mijn voorspelling toch goed de laatste keer. hint begint **** jamai ***** zosja *** bas ***** dewi **** david ***** joel ****** ik vind hem zooooooo leuk marieke ****** jim *******hij is gewoon goed Yuli ****** Moeilijk hoor, ik zie ook dat ik steeds enthousiaster ben geworden. ik denk toch dat zosja af gaat vallen. :(
 

Door: ria 10:14 PM
 
Weer niet gelukt op tijd naar bed te gaan gisteravond. Het was weer 2 uur. We zitten allebei een beetje in een moeilijke periode. Joop vraagt zich vooral af of we wel rond kunnen komen van een evt. uitkering. Ik denk dat dat wel mee zal vallen. Verder is hij heel erg op zoek om iets om handen te hebben. Hij wil nu al op braderien gaan staan met spullen uit Nepal en informatie over zijn reizen. Verder had hij ook een stand op de beurs gezien met informatie over vrijwilligerswerk in Nepal. Daar gaat hij vandaag nog langs. Voor mij is het vooral het nutteloze, me waardeloos voelen, waar ik mee zit. Ik weet wel dat dat niet waar is, ik heb mijn gezin, ze hebben me nog nodig. Joop noemt mij de "constante factor" en dat vind ik wel mooi gezegd eigenlijk. Maar ik moet ook zelf mijn dingen kunnen doen en dat lukt me nog niet. Maar ik weet dat ik het in me heb, dat ik nog veel mooie dingen ga maken, ik moet alleen de rust kunnen vinden. De computer doet er ook geen goed aan natuurlijk, al is het wel een goede afleiding, toch blijft het een vlucht en het weerhoudt me ervan om tot mezelf te komen. Het is prachtig weer vandaag. Ik ga zo maar eens naar Europatuin wandelen, dan ben ik weer een paar uurtjes onderweg. Een paar bloemetjes kopen voor in de keuken. Wat er u in de potten staat puilt eruit en moet in een grotere pot. Dan kunnen er weer van die schattige rode bloemetjes in, denk ik. Daar wordt een mens ook weer vrolijk van. Daarna komt Miriam nog, blondere strepen in mijn haar maken, dat zou ze gisteravond al doen, maar ze was de spullen vergeten. Rothaar ook, waarom zijn niet alle mensen gewoon kaal. Dat zou een stuk eenvoudiger zijn.
 

Door: ria 12:01 PM

vrijdag, januari 10, 2003

 
Schilderijtjes hangen en alles is verder opgeruimd. Miriam heeft mijn haar nog geverfd gisteravond, het is wel ietsje lichter maar toch echt niet blond. Maar beter dat ze het een beetje voorzichtig doet, ik heb toch al van dat rare haar. Vanavond gaat ze er nog blonde strepen in doen, ben benieuwd Vannacht veel te laat gaan slapen, we zaten wat te kletsen en toen was het ineens half drie. Laat op vanmorgen. Gelukkig dooide het vandaag iets. Lekker gewandeld vanmiddag. Voor de rest niet zoveel gedaan. Beetje spelletjes op de pc. Gisteren nog een groep aangemaakt op MSN, daar kan ik dan mijn foto's zetten. Vanavond maar weer eens op tijd naar bed. Joop gaat morgen weer naar de beurs, dus die moet er ook weer vroeg uit.
 

Door: ria 7:47 PM

donderdag, januari 09, 2003

 
Gisteren niet gedaan wat ik van plan was, maar lekker Zierikzee in geweest. Beejte gewinkeld en boodschappen gedaan. Ik heb nieuwe wissellijsten gekocht een kaasstolp :( (de kaas lag altijd maar uit te drogen in de koelkast) een koektrommel en een nieuwe snijplank. Verder heb ik ook weer tulpen in huis. Lekker een beetje voorjaar, ook al vriest het dat het kraakt, het staat heel gezellig. Het moet nu dus ongeveer een jaar geleden zijn dat ik met chatten begon. Eind van de maand zit Joop ook een jaar in de ziektewet. Gisteren is hij nog op controle geweest bij de neuroloog. Hij raadde hem toch aan om anti-depressiva te gaan slikken, daar moet hij dan weer voor naar de huisarts volgende week als de brief van de neuroloog daar binnen is. Voor de rest hoeft hij daar niet meer terug te komen, hij kan niks meer voor hem betekenen. Joop is vandaag naar de vakantiebeurs in Utrecht, Kedar is niet gekomen, hij had problemen met zijn ticket. Hij komt nu in maart, dan is er weer een beurs in Amsterdam. Kan hij ook een beetje beter alles voor bereiden. Dus ik heb lekker het rijk alleen vandaag. Ik ga zo maar eens met mijn lijstjes in de weer.
 

Door: ria 11:03 AM

dinsdag, januari 07, 2003

 
Nou, nou, dat was me het dagje wel. Ik ben er moe van. En ik ben nog lang niet klaar. Wat wil het geval. Ik zit al een tijd in dit kleine achterste kamertje, terwijl Joop zijn spullen hier allemaal hingen. Eigenlijk vond ik dat helemaal niet leuk, het moet toch mijn eigen plekje zijn. Joop zit al een tijd in het kamertje naast de kamer, terwijl dat eigenlijk mijn kamertje was, dus mijn spulletjes stonden daar. Plus nog allerlei andere frutsels waar Joop ook niks aan had. Nu ben ik vanmorgen maar eens begonnen om alle ladekastjes op te ruimen en dingen weg te gooien die we toch niet meer gebruiken. Oude sokken en ondergoed, jemig, ik moet nog eens in de uitverkoop snuffelen, het is nu wel heel erg uitgedund. Daarna alle spulletjes van mijn oude kamertje hierheen gebracht en omdat ik zo veel opgeruimd had, kon ik het ook weer kwijt hier. Alle teken en schilderspullen staan nu hier, zodat ik het bij de hand heb als ik zin krijg om iets te tekenen. Joop zijn trofeeen van hier zijn naar mijn oude kamertje verhuisd, maar die moeten nog een plaatsje krijgen. Het is zichtbaat vanuit de kamer, dus het moet er ook wel weer een beetje leuk uitzien. Dat ga ik morgen doen. Mijn verzameling kleine wijnflesjes heeft een plaatsje gekregen op het kastje in de kamer en de oude blikken zijn verhuisd naar de keuken. Natuurlijk ook alles weer gesopt en schoongemaakt. Nu moet ik hier alleen nog een paar schilderijen ophangen. Eigen werk :D Dat doe ik ook morgen maar, want nu ben ik echt aan het eind van mijn latijn. Vanavond nog lekker een beetje achter de pc, beetje chatten, spelletje doen en naar nicole luisteren!
 

Door: ria 7:46 PM

maandag, januari 06, 2003

 
Gisteravond lekker vroeg naar bed en weer niet in slaap kunnen komen. Maar toen ik eindelijk sliep niet meer wakker geweest gelukkig. Vanmorgen allebei lekker vroeg op. Er was geen sneeuw meer gevallen vannacht. Vandaag al de papierzooi maar eens opgeruimd. Map uitgedund en een paar sollicitaties gedaan. Ik heb de maankalender besteld en betaald, dus ben benieuwd wanneer ik hem thuiskrijg. Vanmiddag nog even naar het dorp gelopen met Simba, ze heeft niet veel erg in de sneeuw geloof ik. Ik kijk wel een beetje uit waar ik loop want het is knap glad op de voetpaden. Ik had ook nog een mailtje van Truus, daar gaan we binnenkort ook eens heen om lekker te wandelen. Ze heeft ook nog een hasjcake in de vriezer, daar kunnen we dan ook eens van proeven. Ze had hem gebakken voor oud en nieuw, maar wilde er eerst zelf van proeven hoe sterk hij was en daar was niet meer van gekomen. Jaren geleden dat ik dat gegeten heb. Ik word altijd alleen maar misselijk van dat spul, maar de aanhouder wint zullen we maar denken. Misschien als ik tachtig ben dat ik er dan een beetje tegen kan.
 

Door: ria 4:12 PM

zondag, januari 05, 2003

 
De jaarlijkse traditie zit er al weer op. Het was wel gezellig, maar niet zoals andere jaren. Ik weet ook niet waar het aan lag. Misschien omdat Stien niet zelf kon spelen, omdat ze last van haar arm had. Misschien omdat er niet zulke leuke mensen waren als anders. Weinig bekenden. Het was ook al vroeg afgelopen. We zijn daarna nog naar de aangrenzende kroeg geweest. Daar nog even gedanst, maar ook dat ging niet van harte. Een uur waren we weer thuis en € 120.-- lichter :(( , zonde van het geld eigenlijk. Volgend jaar maar wat anders gaan doen. Vanmorgen is er een lekker pak sneeuw gevallen, zometeen maar eens even naar buiten, frisse neus halen en kijken hoe Simba de sneeuw vindt. Eigenlijk heb ik niet zo'n zin, heb ook nog een kater en daardoor en beetje kouwelijk en zo. Bah! Het moet maar gauw morgen zijn.
 

Door: ria 2:24 PM
Ria Zondag 05 Januari 2003 at 11:38 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.