13-01-2003/18-01-2003

zaterdag, januari 18, 2003

 
we gaan weer idols kijken :D samen met Silvia en Nicole gezellig. David ** Marieke ***** Bas **** Hint ****** Jim **** Juli ***** jamai ********* Joel ********* Dewi ****** Uitkomst is simpel David valt af......... fout dus, jammerrrrrrr juli is eruit, gaaf mens, komt er nog wel.
 

Door: ria 10:09 PM
 
Alweer even geleden. Zit weer ff in een dip en dan ben ik alleen maar spelletjes aan het doen. En dan vooral balls&walls, heel verslavend. Ik heb vandaag mij record weer verbeterd. :( Weekend van 1 febr. naar Truus kan niet doorgaan want dan heeft Joop een bijenbijeenkomst. Jammer. Vanmiddag wel gewandeld, maar het was heel erg koud. Joop is ook meegeweest. (hij denkt nu weer dat hij jicht in zijn knie krijgt :S, ik krijg zo genoeg van ziektes en pijntjes). Het strand lag er verlaten bij. Ik verlang naar het voorjaar, maar wie niet denk ik. Vanavond toen ik in de schemer Simba eten gaf waren de vogeltjes al aan het fluiten, klonk heel voorjaarsachtig, maar dat duurt toch nog wel even denk ik. We hebben wel een koppeltje eenden in de vijver, zo schattig. Ik hoop dat ze een nest gaan maken hier, Joop denkt van niet, dat ze alleen maar van het kroos komen snoepen, maar misschien, je weet het niet hebben we van het voorjaar allemaal van die schattige donsjes in de tuin. Vandaag de auto ook weer opgehaald, alle deukjes zijn er weer uit, hij is weer als nieuw. Zo ik heb mij relax kleren weer aangetrokken, wijntje erbij, laat de zaterdagavond maar weer komen. Of was het dinsdag, of donderdag, of zondag, een mens zou de draad kwijt raken. Alles zo hetzelfde, soms denk ik, was dit het nou? Gaan we nu wachten tot we doodgaan? Maar zo mag ik denk niet denken, ik weet het. Er is nog genoeg te beleven en te doen....toch? Komende zomer moet het huis weer geschilderd worden. Een heel werk, maar daar heb ik best zin in. Lekker buiten wonen. Van de tuin genieten. In de tuin werken ook. Lekker buiten bezig zijn. Ben toch echt een buitenmens. Beetje afstand nemen van die pc, al vind ik het nu wel heel fijn dat ik hem heb. Zou niet weten wat ik anders heel de dag moest doen.
 

Door: ria 7:46 PM

donderdag, januari 16, 2003

 
Drukke dag geweest vandaag. Was wel laat op 10.00 u maar de schade ruimschoots ingehaald. Geslapen als een blok. Helemaal van de wereld geweest. Vreemd gevoel. Wel lekker. Joop ging in het bos trainen en Cor kwam ff later bij mij om de koffie. Gezellig zitten kletsen. Huis beetje opgeruimd en lekker een lange wandeling gemaakt. prachtig weer. Ik kan zo genieten van die polder, ook al is ie iedere dag hetzelfde, snap niet dat Joop het zo saai vindt. Het bos is ook saai, alleen maar bomen :( Paar bekenden tegengekomen onderweg en een paar praatjes gemaakt, was dus ruim 2 uur onderweg geweest. Lekker prei gemaakt met gehakt en tussendoor nog een paar mailtjes naarTruus en Joke. Truus gaan we het weekend van 1 feb. heen, lekker wandelen in Limburg. Haar heb ik leren kennen op een vakantie in Denemarken, de liefde is nooit meer overgegaan. Joke heeft 2 jaar geleden een zoon verloren, 27 jaar was ie, en zij probeert nu ook haar vertier een beetje op internet te vinden. Haar kennen we uit de tijd dat we in Zierikzee woonden. Waren de achterburen en die zoon heb ik dus geboren zien worden en op zien groeien. Het hoort niet dat kinderen eerder sterven. Gelijk het adres van mijn site doorgegeven, kijken of ze ook lid worden. Lang getelefoneerd met Ina, de zus van Joop, ze had vanalles te vertellen. Ik zie dat ik nog veel foto's moet scannen, morgen maar eens mee beginnen. Die komen dan wel op de comm site van mij, maar daar was hij uiteindelijk ook voor bedoelt. Dus dat hou ik maar zo. Leuk dat de oude 3fm chatters gelijk lid zijn geworden, als ze nu ook nog een beetje actief worden, zou het helemaal leuk zijn, ik heb er eigenlijk zwaar hoofd in. Maar we zien het wel.
 

Door: ria 9:50 PM

woensdag, januari 15, 2003

 
Vanmorgen weer lekker op tijd op. Ben alle dingen aan het doen die ik al langer van plan was en zijn blijven liggen. Vanmiddag naar zierikzee. De klapstoeltjes bij de Lidl waren er nog, dus daar heb ik er 2 van meegenomen. Die zijn voor op de slaapkamer. Joop heeft het tv tje opgehangen en nu kunnen we onze kleren daar weer kwijt. Wel handig om ze ergens overheen te kunnen gooien. De klapstoeltjes dus, staat heel leuk. Eindelijk ook de plantjes geplant die ik vorige week bij europatuin gehaald had. Had nog 6 aardewerken wijnbekers, daar heb ik ze ingezet en nu staan ze voor het badkamerraam. Ook al leuk. Lekker gewandeld ook nog. De zon scheen. En daarna aan mijn levensverhaal begonnen voor mijn site. Het staat er u op gelukkig. Heeft wel wat moeite gekost. Ook nog een heleboel foto's gescanned, ik word wel steeds sneller met alles, weet nu ook beter hoe het moet. Eigenlijk ook wel een goed idee om alle foto's te scannen, op een schijf, zodat je ze altijd mee kan nemen. Wel een heel werk want we hebben er nogal wat. Maar ik ga er eens over nadenken. Joop heeft hoofdpijn. Hij vraagt zich af of het van die pillen komt. Wel vervelend. Hij is nu ff gevlucht. Even bij Ad Lisseveld langs. Een oude bekende. Net nog even met Sil zitten praten, ze komt wel steeds vaker eventjes on line, heeft het niet makkelijk. Ze had ook nog fotos van de kinderen gemaakt vanmiddag. Schattig. Ben echt een trotse oma hoor. Het bankje is nog niet verkocht, wel een hoop géïntresseerden. DJB klonk serieus, Maria, en Soezy informeerde ook, Quara wilde ook de foto zien, maar ik was te laat. Niet meer on line gezien. FF afwachten. Misschien lukt het zo nog beter als via de advertentie, hebben wel ruim 300 mensen gekeken daar.
 

Door: ria 10:26 PM

dinsdag, januari 14, 2003

 
Heerlijk geslapen vanacht. Eindelijk. Lekker vroeg op ook. Alle dingen weggewerkt die nog gedaan moesten worden. Zoals bankzaken. Dus alles is nu weer clean. Veel met Sil gekletst vandaag. Ze maakt ook een moeilijke periode door. Vorig jaar gesaneerd en nu loopt het ook nog niet zo lekker. Gelukkig zijn ze gezond. Jammer dat ik ook niet ergens een bak geld te staan heb. Zou ze zo graag helpen. Maar ja dat gaat nu eenmaal niet. Joop is vandaag naar de GAK arts geweest. Hij zal wel voor bijna 100% afgekeurd worden. Dus komen we wel in de hoogste uitkeringstabel. Nou ben benieuwd. Alweer een stapje verder. Vandaag ook de slaapbank op marktplaats te koop gezet en nieuwe matrassen besteld bij wehkamp nemen in ieder geval minder ruimte in. Toen Joop terug was uit Goes nog even naar het strand geweest en boodschappen gedaan. Het vriest dan wel niet meer, maar het is nog wel heel erg koud hoor. Nog steeds muts op. Vanavond hebben we lekker pizza gegeten. Ik neem dan altijd van die kant en klaar pizza's en doe daar dan zelf nog vanalles op. Een tomaatje en een uitje en mozzarella. Jummie. En vanavond dus weer Nicole luisteren. Floyd is ook al in de lucht dus die zal ook wel luisteren.Ik zal hem zometeen eens aanspreken.
 

Door: ria 7:33 PM

maandag, januari 13, 2003

 
Vanmiddag lekker aan het tekenen geslagen. Heerlijk! Toetsenbord weg en kleuren maar. Ik heb er al eentje af. Verder nog een hele tijd met Silvia zitten klungelen, ze was foto's kwijt die ze met de webcam gemaakt had. 't Is toch wat zo'n webcam. Ik heb net maar een mailtje gedaan en het daarin uitgelegd. Joop is vandaag met anti-depressiva begonnen. De neuroloog vond dat beter en in samenspraak met de huisarts toch maar begonnen. Hij moet ook nog naar de fysiotherapeut, die kan dan waarschijnlijk nog iets aan zijn motoriek doen, zodat hij niet steeds op de binnenkant van zijn mond bijt of zijn voet dubbel klapt. Ben benieuwd of het wat verbetering geeft. Morgen moet hij ook weer naar de GAK arts. Ik heb vandaag ook mijn maankalender ingevuld. Ik snapte er eerst niets van en nam ook de tijd niet om het goed te bekijken. Nu dus wel. De eerste 2 periodes, dus van 2-01 tot 31-01 en van 1-02 tot 2-03 staat mijn maan in het vierde huis, ja ja... dat is een veilig huis. Ik moet: me richten op tijd besteden aan je gezin of familie tot rust komen, ontspannen, een goede sfeer creeren uitpraten, je gevoelens uitspreken oppassen voor je eenzaam en onbegrepen voelen oude koeien uit de sloot halen in je schulp kruipen En dan staat er nog een heel verhaal bij, waar ik zoal behoefte aan heb en op moet letten. Ontspannen ben ik dus vandaag al mee begonnen, lekker tekenen.
 

Door: ria 10:44 PM
 
Gisteren niet veel gedaan, alleen gewandeld. Voor de rest achter de pc gezeten. Zaterdag is Joop nog naar de beurs geweest. Ook nog bij die vrijwilligersstand langs. Die begonnen pas en wisten zelf ook nog niet goed hoe het allemaal zou gaan. Ze hebben wel zijn gegevens opgenomen. Daarna is hij nog even bij Silvia langs geweest om naar haar pc te kijken, we krijgen geen beeldverbinding meer met de webcam. Wel verbinding, heel vreemd. Hij kwam er niet uit en nu hebben we dus nog niks. Ik word er helemaal depri van. Bah. Vanmorgen ook al kloterig wakker geworden. Joop moest er vroeg uit om de auto naar Kort te brengen, een tijdje geleden hebben ze het slot geforceerd en dat moet gerepareerd worden. Ze nemen dan tegelijk een deukje mee, dat ik er een tijdje geleden ingereden heb. Ik zat plots tegen een parkeermeter. Zometeen eerst maar weer eens een paar sollicitatie brieven schrijven. Verder kan ik niet genoeg naar de zin kijken die EdjeP vanmorgen op MSN heeft te staan "het kan nooit zo donker zijn of het wordt wel weer licht". Mooi gezegd.
 

Door: ria 12:26 PM
Ria Maandag 13 Januari 2003 at 11:40 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.