19-01-2003/25-01-2003

donderdag, januari 23, 2003

 
Gisternacht heel laat gaan slapen, was een uur of half drie. Tijdje met Marlies zitten kletsen op de chat van nobody's. Ze is net zo oud als mij. Maar vanmorgen weer wel op tijd op :D Lekker afbakbroodjes gebakken en krant en koffie. Heerlijk, toch wel lekker altijd thuis zijn en niet vroeg naar je werk hoeven. Die tijd hebben we gehad zullen we maar denken. We gaan nu alleen nog maar genieten en leuke dingen doen. Niet meer mopperen op de kou, want dat hoort erbij, het is nu eenmaal winter. Geld om ergens te overwinteren hebben we niet en ik zou het niet eens willen. Joop wel geloof ik, hij moppert, op de kou, wil overwinteren, zou ineens naar Nepal willen vliegen om folders te laten drukken, omdat ze daar goedkoper zijn. Ik vind het moeilijk om erover te praten, maar hij moet nu eenmaal maar accepteren zoals het is. Het had nog veel slechter gekund. We zijn nu lekker samen thuis, hebben het goed. En het kan alleen maar beter worden als we allebei onze draai weer een beetje gevonden hebben en het financiele plaatje ook weer rond is. Het zal wel lukken allemaal, daar maak ik me niet al teveel zorgen over. Vanmiddag weer een heleboel boodschappen bij de lidl gehaald, scheelt echt veel. Maar nu zijn mijn centjes ook op. Volgende week krijg ik weer :D Wat ben ik toch blij met het GAK. Ik heb slechtere tijden met ze meegemaakt. Voel me niks bezwaard, dat ik iedere maand zomaar geld krijg. Heb er hard genoeg voor gewerkt en ze hebben ook nog eens genoeg van ons gekregen.
 

Door: ria 11:04 PM

woensdag, januari 22, 2003

 
Lekker uitgeslapen vanmorgen, het was toch rotweer, dus geen zin om op te staan. We slapen met de gordijnen open dus zien gelijk welk weer het is. Beetje opgeruimd en toen kwam de post met een doosje. Mijn cursus! Ziet er leuk uit. Ik denk dat ik me daar iedere dag wel even in kan verdiepen. Samen met Miriam de stemwijzer gedaan en koffie gedronken. Bij mij was het nog steeds links en ik heb dan ook de pvda gestemd, voorkeur voor Jeltje :D Miriam, Mark en Joop hebben vvd gestemd. We zijn naar het stembureau gewandeld en gelijk een rondje er achteraan gedaan, het was koud. Eenmaal thuis me weer ff in mijn telefoon verdiept, daarna weer achter de pc, spelletjes blijven trekken en ik moet ook alle dagelijkse dingen toch bijhouden, ff hier kijken en ff daar, druk druk. Heb mijn plekje wel gevonden hier en Joop zit er ook heel knus bij. Hij is heel suf van die pillen. Hoop maar dat het gauw over is. Heeft veel hoofdpijn en is erg slaperig. Vanavond nog ff hulp gezocht voor de webcam. met Nicole kwam ik er niet uit en bart wist het ook niet, maar akker heeft wel zitten zoeken en heb ik iets gedownload, nu is djb weer aan het zoeken, maar dat duurt wel erg lang. Wordt niks denk ik. Vanavond had ik ook weer een mail van Truus. Ze heeft het druk en gaat weer met vakantie, was een haastige mail. We zien wel of het nog doorgaat volgende week, want Joop had een fout gemaakt, we kunnen wel daarheen.
 

Door: ria 11:45 PM

dinsdag, januari 21, 2003

 
Vanmorgen uit bed gebeld door de besteldienst van Wehkamp. De matrassen werden bezord. Wat zien ze er mooi uit!!! Goed afgewerkt ook. Mooi hoor, ben er heel blij mee. Nu het bankje nog de deur uit. Silvia kan ze zodoende inslapen komend weekend. Ze moet vrijdag naar de tandarts en komt dan een weekendje hierheen. Gezellig. Het was heerlijk weer vanmorgen, dus ben gelijk maar gaan wandelen. Dat was achteraf heel verstandig, want vanmiddag was het weer bewolkt. Verder heb ik mijn telefoon eens bestudeerd. Weet nu in ieder geval hoe ik moet bellen, dat is toch wel het minst wat ik moet weten. Je kan er ook mee op internet , maar dat wil nog niet lukken. :(( Voor de rest niet veel gedaan. Ramen moeten nodig gewassen worden, maar ik kan de moed niet opbrengen. Joop is bezig een folder te ontwerpen voor op de beurs. Moet dan ook nog gedrukt worden, een heel werk. Cor heeft vanmorgen ook nog een kar hout gebracht, we kunnen zodoende de eerste tien jaar wel vooruit. Morgen stemmen, maar ik weet nog steeds niet waarop. Heb de stemwijzer gedaan en ik zou SP moeten stemmen. Ik ben er nog niet uit. Nog maar eens over slapen.
 

Door: ria 8:38 PM

maandag, januari 20, 2003

 
De maandag zit er weer bijna op, zometeen ff spruitjes koken met een slavink. Het weekend was saai, rotweer ook, zodat ik niet even lekker naar buiten kon. Vandaag ook niks als regen. Wel gewandeld vanmiddag, mijn broek is nog vochtig, geen zin een droge aan te doen. Joop is vanmorgen naar het ziekenhuis geweest om bloed te laten prikken, kijken of alles nog goed is, uitslag volgt nog. Vanmiddag is hij ook voor het eerst naar de fysiotherapeut geweest. Alles was goed volgens hem :S, alleen zijn linker achillesspier bleef achter, daar krijgt hij nu oefeningen voor. Ik blijf het vreemd vinden. Gisteren met iemand zitten praten op de nobody's chat, was heel gezellig en die raadde me aan een cursus te gaan volgen, daar heb ik ook al eerder aan zitten denken en dit was dus een extra duwtje. Ik ga een cursus praktische psychologie volgen bij het NTI, heb me gelijk opgegeven, dus ik kan niet meer terug. Spannend hoor. Er zit ook een onderdeel communicatie bij. Ook goed voor mij. Straks ga ik mijn nieuwe telefoon eens bestuderen, Joop had een nieuw i-mode toestel gekregen van KPN, maar hij vindt het niet handig, dus heb ik hem gekregen. Ik weet nog niet eens hoe ik ermee moet bellen :(( Dat wordt dus nog een hele studie.
 

Door: ria 5:21 PM
Ria Zondag 19 Januari 2003 at 11:42 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.