13-04-2003/19-04-2003

vrijdag, april 11, 2003

 
Vanmorgen al vroeg gaan wandelen, zodat Simba toch de nodige kilometertjes in de benen had. Dat komt er niet van met een wandelwagen. Thuisgekomen nog wat opgeruimd en om 2 uur was Sil er met de kinderen, Cor is er niet biij, ik had het verkeerd begrepen, hij moet voetballen vanavond. Sil is nu naar haar zus, de kinderen slapen lekker, al wilde dat eerst niet erg lukken. Maar oma is er ff bij gaan liggen en heeft over de kikkertjes in de vijver verteld, nou daar wil je wel slaperig van worden ;)
 

Door: ria 9:56 PM
 
Zo e.e.a. gewist. Is wel tegen mijn principe, maar moet me er eerst maar eens in verdiepen. En iedereen mag me mailen ;) Zou ik zelfs leuk vinden.
 

Door: ria 10:04 AM

donderdag, april 10, 2003

 
YESSSSSSSSS kijk nou, het lukt gewoon. :D vanaf nu wordt het hier veel fleuriger :))
 

Door: ria 9:03 PM
 
Nou eens even kijken of ik weer iets geleerd heb. Plaatjes. 
 

Door: ria 8:55 PM
 
Zoooo, heerlijk was het vandaag. Lekker vroeg uit de veren omdat Miriam belde. Ze leert het ook nooit, maar ik was er nu wel blij mee. Lekker een beetje lopen "keutelen" vandaag. Vanmiddag samen met Joop naar "de Domeinen" geweest en heerlijk gewandeld. Ook nog een beetje in de tuin gescharreld, de potkachel voor buiten ook weer stookklaar gezet, dus zo gauw het kan gaan we 's avonds weer lekker buiten bij de kachel zitten. We zijn er intussen ook achter waarom hij zich zo rot voelde de laatste paar dagen, dat kwam van dat "paardemiddel" dat hij van de dokter gekregen had, hij was nog gewaarschuwd, maar ja, daar denken wij, stelletje sukkels die we zijn, niet meer aan natuurlijk, gelukkig gaat het nu weer beter en is hij ook niet meer zo duizelig. Ik heb zin in het weekend, het wordt heerlijk weer :))))))))
 

Door: ria 7:32 PM
 
Wat een gezeur over schoenen, was lekker op dreef gisteravond, maar ik heb me voorgenomen niet al te veel te wissen of te veranderen, gisteravond was ik een zeur. Het valt me ook af en toe moeilijk om vrolijk te blijven. Gelukkig schijnt de zon weer vanmorgen en het heeft niet gesneeuwd vannacht ;) Komend weekend wordt het ook nog warmer, dus wat wil een mens nog meer. Morgen komen Sil en Cor met de kinderen :D Levi loopt intussen. Die blijven dan tot zaterdag en zaterdag komen Ina en Martin tot zondag. Het wordt een gezellig druk weekend zodoende. Marlies het is 10 uur nu, ik denk aan je en duim voor je.
 

Door: ria 10:00 AM
 
Morgen gaat het sneeuwen en het wordt ook weer glad, ja ja, de winter is weer terug. Wat een toestand, ik ben het zo zat, heb bloemenzaadjes gekocht voor de tuin, maar het is zelfs nog te koud om ze te zaaien, bah. Het gras moet ook nodig gemaaid worden, maar Joop voelt ook nog niet de behoefte om op de grasmaaier te gaan zitten. De pillen helpen wel wat, maar echt lekker voelt hij zich nog niet. Hij moet ook eens even lekker naar buiten kunnen, maar met die kou trekt dat niet echt. Ik heb me vandaag ook eens in de sandalen verdiept, want als het te warm wordt voor mijn Lowe's, moet ik toch wat anders hebben. Jongens wat een verschil is daar nog in. Ik keek naar de Teva's , maar als ik dan die zolen zo zie heb ik weer twijfels, ziet er zo zacht uit, sommige tenminste en dan € 85.-- Nog niks gekocht, ff verder kijken, jongens wat ben ik toch zuunig aan het worden. Ik heb ook nog een paar oude Reef's die heb ik al jaren en die zolen zijn nog steeds niet op, dus ook nog maar ff bij de Surf shop kijken, ik denk dat die veel goedkoper zijn en minstens net zo goed. Bij sommige merken betaal je ook wel heel erg de naam geloof ik. Gisteren mijn gedichtje geplaatst bij Emmy dat zal voorlopig wel de laatste zijn. Dichten is niet echt aan mij besteed, ik probeer het dan af en toe wel, maar het kost me teveel moeite, dit is ook maar onstaan doordat ik de rest niet meer zag zitten, een heel ander gedicht dus. 00.00am hier zit ik dan het is al laat te wachten of er nog iets gebeuren gaat ik denk het niet ik ben nog wakker iedereen slaapt ik kan dus beter niet meer wachten op iets wat toch niet komen gaat het zijn soms bijzondere nachten waarin je niets te wachten staat
 

Door: ria 12:02 AM

woensdag, april 09, 2003

 

Door: ria 8:43 PM
 
De dader is bekend, de rest zal wel een raadsel blijven. Vanmiddag even bij het graf gekeken, heel veel bloemen, heel veel oranje, geel en rose op een oranje kleed dat op zand gelegd was. Een oranje met rose pompoenpoef met allemaal namen. Het zag er kleurig uit. Verder lekker gewandeld en Simba geborsteld, het beest zag er niet uit, allemaal talg, vettige haren, dus ik heb toen we thuiskwamen mijn regenpak aangetrokken en haar onder de buitendouche gezet en lekker gewassen. Nu glanst ze weer mooi. Daarna nog even naar Renesse geweest. Is een leuke juwelier daar die altijd wel aparte spulletjes heeft, maar ik kon niets van mijn gading vinden, jammer. Verder zoeken maar. Lekker softijsje gekocht en nog even in het Delta warenhuis gekeken.
 

Door: ria 5:44 PM

dinsdag, april 08, 2003

 
Het was een rare dag. Vanmorgen uitgebreid boodschappen gedaan. Ook nog een lekker fleece vest gekocht, zwart dit keer, de andere zitten allemaal brandgaatjes is, tja er hoeft maar een spettertje tabak op te vallen en er smeult een gaatje in, vooral als ik hier achter de pc zit. Toen we thuis kwamen was er de begrafenis van Peter Kaars. Ik ben er niet geweest, maar heb wel achter in de tuin gestaan, waar ik de begraafplaats kan zien. Het was een hele drukte. Er was muziek, het eerste nummer was ze draaiden was I AM I SAID van Niel Diamond. Paar toespraken daarna o.a. van Marco Stok, die een heel gedicht gemaakt had, daar werd zelfs voor geaplaudiseerd. De rest van de muziek kon ik niet horen, de wind was sterker geworden blijkbaar, het was koud, dus ik ben uit de wind in de zon gaan zitten. I AM... I SAID Written by Neil Diamond L.A.'s fine, the sun shines most the time And the feeling is 'lay back' Palm trees grow, and rents are low But you know I keep thinkin' about Making my way back Well I'm New York City born and raised But nowadays, I'm lost between two shores L.A.'s fine, but it ain't home New York's home, but it ain't mine no more "I am," I said To no one there An no one heard at all Not even the chair "I am," I cried "I am," said I And I am lost, and I can't even say why Leavin' me lonely still Did you ever read about a frog who dreamed of bein' a king And then became one Well except for the names and a few other changes I you talk about me, the story's the same one But I got an emptiness deep inside And I've tried, but it won't let me go And I'm not a man who likes to swear But I never cared for the sound of being alone "I am," I said To no one there An no one heard at all Not even the chair "I am," I cried "I am," said I And I am lost, and I can't even say why Leavin' me lonely still 1971 Prophet Music, Inc. (ASCAP)
 

Door: ria 6:30 PM

maandag, april 07, 2003

 
YESSSSSSSSSSSSS MONEY MONEY MONEY.......... Morgen lekker winkelen.
 

Door: ria 9:54 PM
 
Nou ik heb er weer eentje af. Vanmiddag lekker gewandeld en Miriam heeft daarna mijn haar geknipt. Woensdag nog ff verven en ik kan er weer een tijdje tegen. Joop is vanmiddag nog naar de dokter geweest. Hij gaat weer stoppen met de anti depressiva en verder heeft hij een paardemiddel gehad tegen de griep. Drie dikke pillen en het moet zo goed als over zijn, ben benieuwd. Het schijnt een hardnekkige griep te zijn, die er heerst. De dokter was ook enthousiast dat hij taxi ging rijden, maar daar moet de papierwinkel eerst nog voor rond zijn.
 

Door: ria 4:35 PM

zondag, april 06, 2003

 
Joop is nog steeds ziek, het gaat maar niet beter. Vannacht heb ik maar weer in de sauna geslapen, nadeel is wel dat ik dan niet wakker word voordat hij eruit komt, het is lekker donker daar en ik heb geen klok, dus blijf ik maar lekker liggen, stel je voor dat ik om acht uur al over de vloer loop. Andere leuke bijkomstigheid is ook, dat mijn computer in het kamertje naast de sauna staat, ik heb vannacht eerst nog een tijdje achter dit ding gezeten, het was laat eer ik ging slapen ;) Vanmiddag heerlijk gewandeld, borsteltje meegenomen en Simba achter de duinen staan borstelen, kan het haar gelijk wegwaaien, anders dwarrelt het allemaal rond het huis. Toen ik thuiskwam gelijk de tuin in gedoken en het laatste stuk schoon van onkruid gemaakt en nog een vlinderstruik gesnoeid. Lekker buiten pilsje gedronken. Daarna weer eens met een schilderijtje begonnen, dus met mij gaat het wel goed. Praat nog wel een beetje door mijn neus, en af een toe een hoestrochel, maar dat is dan ook het enige. Net nog eens even naar de bank gekeken, maar nog steeds geen geld, in het weekend doen ze ook niks denk ik. Ik heb nu wel bericht gehad dat het eraan komt, zuinige maand zodoende. Eind volgende week moet ik de volgende alweer opsturen, de 19e dus, week daarop krijg ik dan alweer :D , ik ga dit keer geen kruisje vergeten denk ik.
 

Door: ria 7:00 PM
Ria Zondag 13 April 2003 at 11:55 am | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.