11-05-2003/17-05-2003

zaterdag, mei 17, 2003

 

De koninginnen en de doppen en de ramen zijn niet van de lucht, vanmorgen is hij ook weer ergens doppen wezen halen. Ik snap het allemaal nog niet helemaal, maar zo af en toe valt er een kwartje. Er wordt ook volop geexperimenteerd en zo af en toe lukt of mislukt er eens wat. Het blijft spannend. Toen ik die foto nam vanmiddag werd ik ook even aangevallen door een boze bij, ik had zo'n fleece vest aan en daar blijven ze inhangen, gelukkig kon ie niet bij mijn velletje. Vest uitgegooid en er ff afgeschud. Ik heb al lekker vroeg gewandeld, zelfde route als gister maar dan andersom. Ik moet nog maar eens een paar andere rondjes uitstippelen, dit is alleen zo'n heerlijk rondje omdat Simba bijna overal los kan lopen. Vanmiddag nog even ijverig zitten breien, het rugpand is alweer af en het voorpand vordert ook alweer aardig. Miriam is vandaag op haar motor naar haar werk gereden. Jemig wat maakt zo'n apparaat een herrie om half zeven 's morgens, poekepoekepoekepoek, we waren allebei wakker. Ben benieuwd of ze op de terugweg niet al te nat is geregend, want er waren behoorlijke buien rond die tijd.
 

Door: ria 7:31 PM
 

There'll be no strings to bind your hands not if my love can't bind your heart. Merrilee Rush, "Angel of the morning" Dit singeltje kocht Joop in 1968, toen hij weer aan de beterende hand was van zijn ziekte. Hij had Besnier Boeck, of sarcoidose en was voor het eerst alleen naar Zierikzee geweest. Hij kwam thuis met 2 singeltjes. Merrilee Rush en The Buffoons "Sister Theresa" Die hebben we helemaal grijs gedraaid.
 

Door: ria 10:04 AM

vrijdag, mei 16, 2003

 
Lekker lange wandeling gemaakt vandaag. De grote route genomen. Heerlijk weer was het ervoor. Joop is druk in de tuin, de randbeplanting netjes maken, daar komt allemaal jong spul op en veel dood hout zit erin. Jemig we krijgen een tuin zo netjes. We deden er nooit zoveel aan, te druk met werk en ook veel te groot om goed bij te houden. Maar nu hebben we alle tijd. Alleen heb ik nu niet zoveel zin om te tuinieren, ik ben al blij dat ik aan wandelen toekom, nog steeds een raar hoestje en niet echt superfit. Maar dat komt wel weer. Vanmiddag was ik enthousiast, ik dacht "ik maak vanavond gebakken aardappeltjes". Ik had ze geschild en op het vuur gezet om even voor te koken en was toen achter de pc gaan zitten. Dat kan dus niet. STINKEN. Alles aangebrand. Ik denk dat het al wel 20 jaar geleden is dat ik aardappels aan heb laten branden, maar vanmiddag was het weer zover. Ik had gelijk geen zin meer en we zijn lekker een pizzaatje wezen eten :D
 

Door: ria 8:11 PM
 

Hele leuke site gevonden. Heb me al aangemeld en ook al bekende namen gezien. Zou leuk zijn oude bekenden tegen te komen.
 

Door: ria 12:32 PM
 
Lyrics: Here comes the sun, do do do do Here comes the sun, and I say It's all right Little darling It's been a long cold lonely winter Little darling It feels like years since it's been here Here comes the sun, do do do do Here comes the sun, and I say It's all right Little darling The smiles returning to the faces Little darling I seems like years since it's been here Here comes the sun, do do do do Here comes the sun, and I say It's all right Sun, sun, sun, here it comes Sun, sun, sun, here it comes Sun, sun, sun, here it comes Sun, sun, sun, here it comes Sun, sun, sun, here it comes Little darling I feel that ice is slowly melting Little darling It seems like years since it's been clear Here comes the sun, do do do do Here comes the sun, and I say It's all right Here comes the sun, do do do do Here comes the sun It's all right It's all right Zomaar, omdat het al heel de morgen in mijn hoofd zit.
 

Door: ria 11:53 AM

donderdag, mei 15, 2003

 
Vanavond gezellig een hele tijd met Sil op MSN zitten kletsen, ze was vrolijk en het ging goed, altijd zo leuk om te horen, vandaar dat ik het ff wil melden. Ze hebben het ook niet altijd al te makkelijk en als dan de boel eens windje mee heeft is dat alleen maar leuk. Zo zie je maar, soms zit het mee en soms zit het tegen, alles komt altijd goed en komt het niet goed, dan toch :)))
 

Door: ria 11:38 PM
 
Vanmorgen eerst de sauna eens leeggemaakt, zodat ik hem weer kan gebruiken waarvoor hij bedoeld is. Gelijk maar aangezet ook. (Klik op het plaatje voor als je weinig ruimte hebt en er toch eentje wilt, lijkt me ideaal). "Vroeger" ging ik iedere week wel een keertje, soms wel twee keer. Daar is de laatste twee jaar de klad een beetje in gekomen, terwijl ik het toch heerlijk vind. Ik heb me dan ook voorgenomen het gewoon weer één keer per week te gaan doen, 's zondagsochtends, als Joop naar het bos is. Dan kan hij als hij thuiskomt, als hij zin heeft, ook nog een rondje meedoen. Dus ik heb heel de morgen lekker gebadderd en gescrubbed, die pot staat er ook al een jaar of twee. Vanmiddag even met Joop naar Zierikzee geweest, paar boodschappen gedaan. Wat een mooie diggies zijn er weer geplaatst bij Emmy, knap van iedereen, vooral MarliesElleke en Ster, prachtig. Aplaus hoor. Die van Gil vind ik ook altijd heel mooi. Ze zijn allemaal mooi, maar de één spreekt je nu eenmaal meer aan dan de ander. Ik zet het maar eens hier, voor de verandering :))
 

Door: ria 4:56 PM

woensdag, mei 14, 2003

 

Prachtig zijn ze he, gisteren heb ik ze voor het eerst weer in bloei zien staan langs de dijk hier. Best al veel, tussen al het fluitekruid. Vandaag is het koudddd. Ik heb vanmmrgen maar de kachel aangemaakt. Heb ook een beetje kriebelkeel, misschien komt het daardoor. Verder ben ik aan het breien, de trui moet toch ook een keertje af. Een klein stukje gelopen vanmiddag en vlug weer omgedraaid.
 

Door: ria 4:06 PM
 

Veel sterkte vandaag lieve mensen
 

Door: ria 12:52 PM

dinsdag, mei 13, 2003

 
Tja en dan zie ik ineens dat ene STEVEN mij gezocht heeft, dan denk ik wie zou dat zijn?? Gewoon op mijn naam. Ik heb wel een ex schoonzoon, die zo heet. Zulke dingen wil ik dan eigenlijk graag weten. Ik ben voor de rest helemaal niet nieuwschierig hoor...... Zou het dan wel leuk vinden als ze ook een berichtje achterlaten, als het bekenden zijn dan tenminste. Als STEVEN in zijn normale doen was, was het ook een hele leuke schoonzoon, maar ach, het zal hem wel niet geweest zijn. Als je het wel was Steef en je kijkt nog, doe ff een mailtje of zo.
 

Door: ria 10:49 PM
 
 De laatste twee, ook schatjes, al zijn ze een stuk kleiner dan de rest. Die hangen ook op de slaapkamer, boven elkaar, naast het boeket. En tja, voor de oud chatters van 3fm, tulpen zijn mij niet vreemd zo je ziet, ik heb er wel iets mee. Mijn nicknaam op de chat daar was en is nog steeds (hoewel ik er niet vaak meer kom) "tulpje" Ik stond een beetje wiebelig op het bed vandaar dat ie een scheetje beef is ;)
 

Door: ria 9:56 PM
 
 Lekker dagje vandaag, vanmorgen al op tijd opgestaan. Dat kwam ook omdat we op tijd zijn gaan slapen. Steeds neem ik het me voor, maar vaak komt het er niet van terwijl ik het toch veel lekkerder vind. Beetje opgeruimd en gepoetst en lekker gewandeld. Het is heerlijk buiten. Joop heeft de rest bij de buren gesnoeid en met de bijtjes in de weer. En vanmiddag nog een stukje op de motor weggeweest. Omdat zij het vroegen en tegelijk weer om te oefenen heb ik net mijn borduurwerkjes eens op de foto gezet, nu met de video camera, ik heb ze ook zelf tevoorschijn getoverd op Joop zijn laptop alleen het laatste stukje had ik zijn hulp nog bij nodig. En omdat het nu niet allemaal zo soepeltjes verloopt ga ik deze alvast maar eens posten. Morgen of strakjes de rest weer, ik heb er nog twee. Wel ff iets bij vertellen nog. Eerste die ik maakte was dat bloemenboeket, die was vrij vlug af omdat niet alles opgevuld is natuurlijk en het grof kaaslinnen was, voor de kenners ;) Daarna heb ik Toet gemaakt, daar ben dus 2 jaar mee bezig geweest, heel fijn en vol en alles uittellen he, ook dat boeket hoor. Op oudejaarsavond heb ik hem afgemaakt, omdat ik vond dat hij echt dat jaar nog af moest en dat is gelukt, ik kan ook nog wel opzoeken welk jaar dat was, staat nog wel ergens. Toen ben ik aan de landkaart van Frankrijk begonnen, dat is qua afmeting de grootste. Alle wijnstreken staan er op. Er wordt ook heel vaak op gekeken, die hangt in de kamer. Toet hangt op het opgenblik in de gang en het boeket op de slaapkamer. Ik heb ze netjes in laten lijsten met ontspiegeld glas ervoor, zodat ze niet vuil worden.
 

Door: ria 4:07 PM

maandag, mei 12, 2003

 

Wat een mistroostige dag vandaag. Bah. Ik weet ook niet veel te schrijven. Heb ook niet veel zin. Eigenlijk heb ik geloof ik niks gedaan. Beetje hier gezeten, oh ja nog wel twee lessen van mijn cursus opgestuurd, ben nu "al" bij les zeven. Klein stukje gelopen, want het werd steeds donkerder. Joop heeft ook eindelijk dat fotoprogramma bij mij geinstalleerd, Adobe de luxe heet het en extra ruimte hebben we ook bij zeelandnet, nu nog eens uitdokteren hoe alles werkt. Eerst maar eens een paar nieuwe foto's maken en van voor af aan beginnen. Morgen ga ik dat doen, denk ik :( Verder een beetje spelletjes gespeeld en vanmorgen mijn kleindochter nog even aan de telefoon gehad, ze had een stukje "orst" en ik moest de groetjes doen aan opa "Oop" :D Klik op het fotootje voor een iets grotere Yara.
 

Door: ria 7:30 PM

zondag, mei 11, 2003

 
p.s. verder is ze heel lief hoor ;)) ik heb 2 schatten van dochters Toch blijf ik dit moeilijk vinden, gevoelskwesties, mensen die mij kennen weten wel hoe ik dit allemaal bedoel, maar voor diegenen die mij niet zo goed kennen ligt het toch iets anders denk ik. Ik vind moederdag eigenlijk niks, maar toch wil je als moeder dat je dan net dat beetje extra aandacht krijgt en dan gaat het niet om kadoos. Dat stukje over mijn moeder heb ik bewust geplaatst omdat ik eigenlijk nooit aan haar toe kom op mijn log, gewoon omdat ze er niet meer is. Maar ik denk dus wel veel aan haar. Als ik dan zoals vandaag een gekke foto plaats, is dat omdat ik vind dat ik weer veel te serieus op het onderwerp "moederdag" ben ingegaan, dat wil ik eigenlijk helemaal niet. Ik hou niet van "speciale" dagen. Geef mij maar gewoon doordeweeks, lekker gewoon. Maar ja, zo zijn er velen met mij denk ik.
 

Door: ria 7:25 PM
 

Zo het zit er weer bijna op, kunnen we tenminste weer gewoon gaan doen. Vanmiddag heerlijk gewandeld, het was prachtig weer, wel een fris windje maar dat was juist lekker om te lopen. Toen ik thuiskwam had Miriam mijn "geleende" speldje teruggelegd. Gisteravond zag ik ineens dat het op haar jasje zat. De tuttebol, pakt altijd maar vanalles zonder te vragen, ach ja we zijn er al aan gewend en het is al een stuk minder dan vroeger. Maar het blijft vervelend. Eind van de middag kwam ze nog even langs, ze was het gelukkig niet vergeten, dat vind ik dan het belangrijkste. Ik zeg altijd wel dat het voor mij niet hoeft en dat ik het onzin vind en zo, maar het is toch leuk als er aan je gedacht wordt.
 

Door: ria 5:52 PM
Ria Zondag 11 Mei 2003 at 3:14 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.