28-12-2003/03-01-2004

zaterdag, januari 03, 2004

 
 Een heerlijke strandwandeling gemaakt vanmiddag en gelukkig had ik mijn fototoestel eens meegenomen. Prachtige lange schaduwen, geribbeld zand met een ijslaagje en een vrolijke bos touw. Vanmorgen eerst boodschappen gedaan, zo snel mogelijk en niet eens Zierikzee in geweest, de koopjes kunnen me gestolen worden, ik heb kleren genoeg, je kan toch maar één ding tegelijk aan en straks gaan we weer in de zomerkleren. Verder is vanavond het onvermijdelijke gebeurd, ik wist dat het zou komen. Ik ben met mijn "haak" ergens achter blijven hangen. Ik heb een afvalbakje bovenin het aanrecht en toen ik dat wat aan wilde stampen met mijn hand, bleef ik met de haak achter het randje van de koker haken, toen ik mijn hand terugtrok. Die koker is van staal, dus geeft niet echt mee. Het deed pijnnnn!!!! Nu staat de haak haaks op mijn pink, nog veel onhandiger dus en het begin is een beetje ingescheurd. Ik durf er niet teveel aan te buigen, heb op het punt gestaan hem eruit te trekken, maar ja dat doe je ook niet zo gauw. En het duurt nog een hele week voordat ik weer terug moet. Ik ben het zoooo zat!!!
 

Door: ria 7:03 PM

vrijdag, januari 02, 2004

 

Omdat je anders ieder jaar overal doodgegooid wordt met horoscopen voor het komende jaar en ik er dit jaar nog niet eentje gezien heb, ben ik zelf maar eens op zoek gegaan. Deze vond ik wel aardig, inclusief daghoroscoop, dus ik heb hem gelijk maar in mijn linkerkolommetje gezet. Kan ik 's morgens even kijken wat voor spannends de dag voor mij in petto heeft. En omdat het voor vandaag wel aardig klopte (ik heb tenslotte een nieuw mens ontmoet) heb ik er alle vertrouwen in. U ontmoet nieuwe mensen en leert nieuwe culturen en gewoontes kennen. Dat fascineert u! Het zal uw leven verrijken en uw persoonlijkheid enorm beïnvloeden, in positieve zin wel te verstaan!
 

Door: ria 9:55 PM
 
Lekker vroeg uit de veren vanmorgen, Joop had een ritje naar Schiphol, dus ik was er ook vroeg uit. Beetje opgeruimd en eindelijk weer eens een gewandeld. Stevig doorgelopen, want het is koudddd. Ik denk dat het heel de dag vriest. En vanmiddag waren meneer en mevrouw Stip op de koffie. Gerda was hier al eens eerder, maar nu ook met haar man kennis gemaakt. Gezellig ff gekletst en foto's van Joop bekeken en nu zijn ze weer op huis aan.
 

Door: ria 4:50 PM

donderdag, januari 01, 2004

 

Ik heb hem! Mijn boom in wintertenue. Nu nog de lenteuitvoering en ik zet ze op een rijtje. Het heeft heel de dag gesneeuwd hier, gezellig zag het eruit. Ik heb niet gewandeld, stom hè. Ik had het koud en heb lekker voor de tv gehangen, met koppen groentesoep. Joop was vanmorgen om half tien pas thuis, het was heel druk geweest en was ook nog een paar bekenden tegengekomen. Hij heeft bijna heel de middag geslapen. Gelukkig wordt nu alles weer "normaal". Ik ga vanavond maar eens op tijd naar bed.
 

Door: ria 6:44 PM
 
Daar zit ik dan, helemaal in mijn uppie en het is al bijna vier uur. Eigenlijk zou ik beter naar bed kunnen gaan, maar ja, ik heb nog een wijntje en wat te snoepen en de tv is ook nog wel leuk, dus ga ik nog maar ff typen. Joop is taxi aan het rijden, ben benieuwd wat hij allemaal meemaakt vannacht. Vanmiddag oliebollen en flappen gebakken. Elly en Cor kwamen net toen we gingen beginnen, dus geproefd en goedgekeurd, Miriam en Mark kwamen ook nog even langs. Verder hebben we de avond samen met Elly en Cor doorgebracht. TV gekeken, spelletje scrabble gespeeld (Elly en ik) gesnoept en gedronken en geproost met champagne, het was gezellig. Goed begin van het nieuwe jaar.
 

Door: ria 3:56 AM

woensdag, december 31, 2003

 
IEDEREEN EEN GEZELLIG UITEINDE! EEN GOED BEGIN! EN EEN VOORSPOEDIG EN VOORAL GEZOND 2004! PROOST!!! en doe voorzichtig met vuurwerk ;)
 

Door: ria 11:14 AM

dinsdag, december 30, 2003

 
De oliebollen- en appelflapspullen in huis gehaald en een lekker gebakje voor bij de koffie meegenomen. Natuurlijk wel ff tegen de broodjuffrouw verteld ter ere van wat dat dan wel was, had ik gelijk weer een paar felicitaties te pakken, want er stond nog iemand bij het brood. Een mens moet toch wat om een beetje aandacht te krijgen en de dag een extra tintje te geven. Nog even naar het strand geweest, waar het krioelde van de duitsers en een varkenshaasjes gegeten met gebakken aardappeltjes en sla. En nu op naar de oliebollen!!!
 

Door: ria 6:50 PM
 

30-12-1966
 Alweer een heuglijk feit vandaag. 37 Jaar geleden stapten Joop en ik in het huwlijksbootje en het drijft nog steeds. We hebben best af en toe zwaar weer gehad, we hebben geroeid, soms tegen de wind en golven in, maar altijd samen. Nu kabbelen we in wat rustiger vaarwater en lezen jullie dagelijks hoe dat ons vergaat. Ik had een maagdelijke witte jurk, die mijn moeder zelf had gemaakt. Ze kon goed naaien, maar een trouwjurk doe je natuurlijk niet zo vaak, hij was prima gelukt. Ik had zelfs mijn haar laten watergolven, de enige keer in mijn leven en ik had het al een paar keer uitgeborsteld voordat mijn sluiertje erop gespeld werd, ik vond het maar niks allemaal. Natuurlijk zou ik het nu allemaal anders doen, maar gelukkig hoeft het niet meer. Joop had zijn pak gehuurd en zijn hoed was veel te groot, die zakte over zijn oren als hij hem op zijn hoofd zette. Het was een leuke dag, maar zeker niet de mooiste uit mijn leven ;)
 

Door: ria 12:00 AM

zondag, december 28, 2003

 

Nummerologie
 Klik op de 11 en lees wat je sterke en minder sterke kanten zijn en welke lessen je nog te leren hebt. Met dank aanEmmy voor de leuke link :)
 

Door: ria 9:27 PM
 
Dit is voor Joop weer de jaarlijkse periode van bezinning. Wat wil ik nog doen en vooral wat moet ik daar dan voor doen, hij heeft dat blijkbaar nodig, plannen maken, naar een doel toe werken. Hij wil wel tochten blijven maken, misschien niet zo ver en niet zo zwaar, maar hij zal dus toch zijn conditie een beetje op peil moeten houden. En hoewel zijn knie nog niet helemaal pijnloos is, is hij vanmorgen toch weer maar begonnen om hard te lopen in het bos. De wekelijkse zondagochtend training. We zien weer wel wat ervan terecht komt. Ik ben vanmiddag naar het strand geweest, er stond een hoop wind, hoge golven en stuifzand. Morgen lekker gewoon weer maandag.....en dinsdag aan de oliebollen, daar hoef ik alleen maar de ingredienten voor te halen, Joop bakt ze.
 

Door: ria 7:08 PM
 
28-12-1969 
Yeahhh!!!!! Vandaag is Silvia jarig! Onze jongste! Fijne verjaardag lieve Sil!! In gedachten, zijn we bij je...... KUSSSSSS!!! 
LUV JOE!!!
 

Door: ria 12:15 AM
Ria Zondag 28 December 2003 at 5:48 pm | | Standaard

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.