Spitfire en voorjaar

Vanmorgen maar eens begonnen om de kelderkast op te ruimen.
Dat is een hele hoge kast, met allemaal boorden, waar natuurlijk vanalles op verzameld wordt.
Ik heb hem niet helemaal leeggehaald, dat was me teveel werk, maar wel alle boorden nagelopen op wat weggegooid kon worden, alles weer een beetje netjes gerangschikt en spinnewebben weggehaald.
Daarna ben ik gelijk maar doorgegaan in de garage, daar was het nog een graadje erger, wat een bende. Ook een heleboel rommel van Joop, die ik er dus ook maar even bijgehaald heb.
Het resultaat is wel dat we een hele kar vol met troep hebben, dat naar de vuilnisbelt kan.
Plus nog een aantal dingen waarvan het zonde is om weg te gooien en die we dus ook maar op marktplaats gaan zetten, misschien levert het nog iets op. Weggooien kan altijd nog.

We hebben ook de hordeur weer in de achterdeur gehangen, officieel het voorjaar voor geopend verklaard en even lekker buiten in de zon gezeten, heerlijk.

Vanavond zijn we even heen en weer naar Capelle a/d IJssel geweest om bij de blauwe Spitfire te kijken. Dat wordt dus niets. Er moet teveel aan gebeuren, heel veel roest en slechte lak, gebruikt veel olie, Joop heeft er een stukje in gereden en vertrouwde het niet.

Deze gaat dus niet door. We zoeken rustig verder.
Voor zover zoiets dan rustig kan gaan bij ons. Vreselijk.
Ik heb dan nog wel een beetje geduld, maar Joop kan dan niet wachten tot er eentje in de schuur staat. Dus als iemand ergens iets ziet, in de opknapprijsklasse, dat houdt dan in tussen de € 2500.-- en € 3500.--al naar gelang wat er nog aan moet gebeuren, houden we ons aanbevolen.
Mailadres is bekend.

Ria Dinsdag 16 Maart 2004 at 10:10 am | ΒΆ | Standaard
Gebruikte Tags:

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.