Zon-dagWe laten het even in het midden of Mir en Rein nu zin hebben in elkaar of in de fazant op de bumper, ik hou het maar even op het laatste.
Heerlijk gezond vandaag.
Rond een uur of tien zat ik al op het nieuwe plaatsje, met yoghurt en cruelsy, niet te hard schrikken mensen die me kennen, maar het was in de aanbieding bij AH afgelopen week en ik had er zin in, dus komende week ontbijt ik met die dingen, als het bevalt hou ik het erin en tot nu toe bevalt het. Kopje koffie erbij en languitgestrekt in de zon natuurlijk.
Joop sliep nog even door, die had taxi gereden.
Daarna aan de arbeid in de tuin, gras gemaaid en onkruid getrokken en de vijver een beetje leeggehaald, we hebben nogal wat draadalg en veel te veel planten, er moet het een en ander uit.
Rondje met het hondje ook nog en daarna een rondje in de Spit en afgezakt naar het dorp.
Bij de Surff Inn gegeten, Joop natuurlijk spareribs en ik een Surf Inn salade, lekker!
Er was volop muziek aan de overkant want het schijnt dat de Zondebok overgenomen is en dat werd gevierd vanmiddag, luid en duidelijk.
Afijn, wij hadden lekker gegeten toen Mir met een heleboel aanhang binnen kwam wapperen, dan ben je ook zo één twee drie niet weg, mensen die een rondje mee wilden rijden in de spit, dus ik nog maar een wijntje genomen, maar goed we zijn weer thuis nu, al met al een gezellig dagje.


Ria Zondag 24 April 2005 at 8:10 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.