LogeesVanmiddag zijn de logees gearriveerd, ze vermaken zich prima tot nu toe.
Sil en Cor hebben een feestje morgen, dus oma en opa mogen twee nachtjes oppassen, dat worden vooral voor oma korte nachtjes denk ik.

Vanmorgen eerst naar de Schouw geweest, we zijn allebei "doorgelicht", dat betekent dat je met je voeten op een koperen plaat zit en met een ander koper staafje worden alle punten op je vingers en tenen nagelopen, zo is te zien welke waardes te hoog of te laag zijn. Ook wordt er een druppeltje bloed afgenomen en in je ogen gekeken.

Het gevolg is dat ik Hypericum ga slikken (om emotioneel wat stabieler te worden, niet dat ik zelfmoordneigingen heb of zo)
Joop Nemabas(dat is een voedingssupplement voor het behoud van een evenwichtige zuurbase verhouding in het lichaam) en Magnesium om zijn afvalstoffen beter af te voeren, dus nog een paar pilletjes per dag erbij, hij is er niet blij mee, maar ik zal hem wel achter zijn vodden zitten, over vier weken dan weer terug.
Ik hoop dat we ons er een beetje lekkerder bij gaan voelen.


Ria Vrijdag 20 Mei 2005 at 9:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.