Beesten en brillen

Heerlijk dagje vandaag, niet dat het zo zonnig was, maar wel een lekker temperatuurtje en het schijnt dat de beestjes dat ook vonden.
Het krioelde van de libelle's vanmiddag bij de vijver, die zijn zo beweeglijk als wat en dus heb ik ze lang niet allemaal vast kunnen leggen, maar hier ben ik al heel blij mee, die kleuren hè, prachtig!
De namen ga ik er zometeen nog even bijzoeken, als ik ze kan vinden tenminste, hulp is welkom.
Het motje of vlindertje is superklein, één centimeter hoog ongeveer.

Simba had geen zin om te wandelen, toen ze eenmaal gepoept had draaide ze om, daar loop je dan met je stoere wandelschoenen, net vijf minuten onderweg, dus dat was een kort wandelingetje.
Ik kan dan wel gaan lopen trekken, maar daar had ik ook geen zin in, morgen beter hoor.
Ik denk ook dat ze vandaag of morgen weer schijnzwanger wordt, 't is toch wat met die teven 

Daarna ben ik maar naar Zierikzee gereden, paar boodschapjes bij AH en even door "de stad" gedreuteld. Bij Pearl kon ik het niet laten even naar binnen te gaan, het spookt al een poosje door mijn hoofd *nieuwe bril* *nieuwe bril* *nieuwe bril* ik ben dat paars een beetje zat en wil wel eens varieren, de sterkte is gelukkig hetzelfde gebleven, ja ja, ik heb er eentje uitgezocht, hoe kan het ook anders als je al binnen bent, beetje bruinig, oranjeachtig deze keer, niet zo groot en daarom moeten er dan weer wel speciale glazen in, omdat ik van die varifocale dingen heb, duurder dus, maar ik kreeg leeftijdskorting op het montuur 

Heerlijk peetjes met vis gegeten, we moeten meer aan de vis, zei de natuurmeneer, nou dat laat ik me geen twee keer zeggen...


Ria Woensdag 25 Mei 2005 at 10:15 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.