Geel en groen

Heel het voorjaar vraag ik me al af wat voor bloemetjes erin zullen komen en eindelijk bloeit het spul. Ik heb geen idee hoe het heet, maar mooi is het wel.
Vanmorgen nog lekker buiten koffie kunnen drinken en in de zon gezeten, ook nog bij droog weer gewandeld, al begon het op het laatst al te druppelen. En nu regent het weer, het ziet er naar uit dat het niet veel beter wordt komende week, jammer hoor, ik hou wel van zon en warm.

Update: Ik heb hem gevonden. Het is de gele maskerbloem.

HypericumGeweldig!
Ik slik de druppels nu ruim een week en begin te merken wat het doet.
Ik voel me lekker, loop weer rechtop, geen idee of het daardoor komt natuurlijk, maar het rare neerslachtige gevoel dat ik toch al een hele tijd had, is weg, dus ik ga voorlopig nog even door met het innemen ervan. 

Met Joop gaat het ook de goede kant op.
Zijn kaakontsteking is weer rustig en geslonken, zijn hoofd doet nog wel wat pijn en jeukt ook nog, maar het is wel een stuk minder.

Inmiddels is na een hele dag regenachtig weer, vanmorgen vooral plensbuien, de zon ook weer gaan schijnen. Voor de tuin is het wel goed, want we hebben vorige week graszaad gezaaid, dus dat moet even gaan groeien, maar dat zal op deze manier wel lukken.
Het is prachtig buiten.

Ouders

Horen niet binnen te dringen in het leven van volwassen kinderen en zich daar ook zeker niet mee te bemoeien. 

Ik was vroeger al uit mijn doen als ze een dagje op visite kwamen en ik zou er toch echt niet aan hebben moeten denken dat ze een maand of nog langer rond mijn huis zouden hangen.

Het is bedenkelijk dat er mensen zijn die dat wel doen en het als vanzelfsprekend vinden dat je dat normaal vind.

Sterkte Mir!

Ria Maandag 30 Mei 2005 at 10:25 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.