Lezers

 

Soms vraag je je af, welke mensen er allemaal achter die IP nummers schuilgaan en of je ze kent en waarom ze eigenlijk steeds bij jou komen kijken.
Daar ging ook eigenlijk mijn stukje van afgelopen zaterdagnacht over, dat ik weggehaald heb, dat ik me tegenwoordig wel eens in hou en niet alles direct zomaar post, terwijl ik dat vroeger wel deed.

Zo reageert de laatste tijd weleens ene Hans, netjes met email adres erbij, maar ik had dus geen idee wie Hans was en of we elkaar kenden ofzo.
Gisteren reageerde hij weer en omdat ik het nu toch eindelijk wel eens wilde weten, heb ik vanavond een mailtje gedaan, ik kreeg gelijk antwoord:

Hoi Ria,
Jouw weblog heb ik bij toeval ontdekt, toen ik een keer aan het surfen was. Daarbij werd ik getroffen door je mooie foto’s en heb je weblog meteen bij mijn favorieten gezet. Nu kijk ik elke dag even en omdat ik nogal een bemoeierig typje ben, kan ik het niet laten af en toe te reageren. Je kent me niet, neem ik aan, want ik ben 38 jaar geleden voor het laatst in Zeeland geweest. Dat was op mijn eerste vakantie met het meisje, waar ik later (1968) mee getrouwd ben. Trouwens je staat ook bij haar bij de favorieten (Op mijn aanraden). Ik ben nog niet zo goed op de computer, anders had ik allang een eigen weblog gemaakt. Ik weet niet hoe je dat moet aanpakken. Daarom zal ik maar wat van mezelf vertellen. Ik ben van 1944, heb jaren in het onderwijs (tekenleraar) gezeten en ben nu kunstschilder. Ik woon in een oude school. De lokalen zijn heel geschikt als atelier. Mijn vrouw heeft een eigen atelier, want zij schildert ook (verkoopt beter dan ik ;-) , vier lokalen hebben we verhuurd aan andere kunstenaars, dus gezellig is het hier wel. De school staat in Bovenkarspel, dat is tussen Hoorn en Enkhuizen in de kop van Noord-Holland. Wij hebben twee zonen. Een woont in Hoorn. De ander is vorige week verhuisd van Baarn naar Gorinchem, waar hij stadsarchivaris is geworden. Ik doe er een fotootje van ons bij, want het is niet eerlijk dat ik elke morgen wel jou webcamfoto zie en jij helemaal niet weet wie daar allemaal naar kijkt. (Ik ben wel jaloers op jouw Finepix F10 ik heb een Braun net als mijn scheerapparaat).

Hee Ria, leuk even een mailtje te krijgen. Ga door met je weblog, want ik geniet er dagelijks van, bedankt dus.


Kijk!
Dat doet een mens goed!
Bedankt Hans en leuk dat ik je foto en verhaaltje mocht plaatsen, je bent een voorbeeld voor andere webloglezers.

Update: Ik moet natuurlijk zeggen: een voorbeeldig webloglezer

Ria Dinsdag 21 Juni 2005 at 10:03 am | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

Eén reactie

ria

1967 is inmiddels 46 jaar geleden en dit jaar 45 jaar getrouwd!!! Wow ;-)

ria, (URL) - 10-09-’13 20:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.