Familie of niet

Els is al lang geen familie meer, toch blijft zij voor mij mijn schoonzusje van het eerste uur.(jij was toen nog klein Ina) Vanmiddag zag ik haar na lange tijd weer eens, al twintig jaar gescheiden van Ed, maar vanmiddag wel op het verjaarspartijtje van hun dochter bij Ed, die daar logeert tijdens haar vakantie, ze woont in Curacao, dus dat is niet naast de deur. 
Het was zodoende een gezellig familiegebeuren, want het weerzien met Els verraste ook Ruud en Ulrike. Nichtjes die ik misschien één keer ontmoet heb en een donkergekleurd neefje, die ik nog nooit gezien had, want ook Miranda is alweer gescheiden en heeft een kindje van een Antilliaan, hoe die verhouding verder is weet ik niet goed, maar dat kan ook niet in een paar uurtjes. Ik begreep dat ze niet samen wonen. 't Lijkt wel een roddelrubriek maar zo bedoel ik het natuurlijk niet hè. Ik doe dit ook voor de verdere familie... en het dorp enzo...
Zij waren er ook, de broer van de jarige. Vorige week is Yari één jaar geworden en het was eigenlijk de bedoeling dat hij vandaag zijn eerste stapjes zou zetten, maar het is er bij één gebleven, omdat we zo aandrongen.

Nou dat was het zo'n beetje voor vandaag, de dag is om voor je het weet, we zijn met de Spit naar Putte geweest en ik heb op de terugweg een wijntje gedronken, leuk! Dat doe ik anders nooit hoor, maar dat flesje lag er al in sinds koninginnedag, toen ik dacht dat ik het nodig zou hebben, vanavond opengemaakt en onderweg lekker zitten nippen.
Proost Els.

Ria Zaterdag 09 Juli 2005 at 11:42 am | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.